blank

Putovanje sa Jovanom Kvržić: Travel bloger, posao iz snova? (VIDEO)

YouTube video

Jovana svoj život leči putovanjima. Iako je po struci farmaceut, na put ne pakuje lekove već kofer. Svoje svetsko iskustvo podelila je sa svima koji su se opredelili da sa njom obiđu zemaljsku kuglu u prostorijama Inspira Hub, u Subotici.

Građanin sveta, Jovana sadržaj svog kofera podelila je kao iskusan putnik. Smatra da za putovanje ne treba mnogo novca, već želje i hrabrosti, a svoje iskustvo rado deli na društvenim mrežama i na sajtu jovaninzivotukoferu.com.

Do sada je obišla 82. zemlje, a plan je da se nastavi sa životom nomada-turiste, sa sjajnim pogledom na plavo-zelenu planetu.

blank

Njen sajt i instagram precizan su skup informacija o zemlji kojoj je u poseti: od toga kako srediti vizu za zemlju u kojoj boravi, do uslova za ulazak, šta posetiti u toj državi ili gradu, koje su cene i gde odsesti.

Jovana sve dokumentuje sjajnim fotografijama na kojima se, pored njene lepote i ljupkosti, ističe kolorit i bogatstvo različitih destinacija.

Ovo putovanje sa Jovanom, dok ne spakujemo kofere za narednu destinaciju, završićemo rečenicom T.S. Eliota: „Samo oni koji će rizikovati da odu predaleko mogu da otkriju koliko daleko može da se ode”.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Mogući pljuskovi

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 21 do 30 stepeni Celzijusa. Relativno nepovolјna biometeorološka situacija može uzrokovati

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.