blank

Džem sesija povodom Svetskog dana muzike

blank

Na Svetski dan muzike, u ponedeljak, 21. juna, mladi muzičari iz Subotice i okoline ponovo su, nakon duže pauze zbog epidemije, zasvirali u organizaciji Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš”, ovoga puta u Parku Ferenca Rajhla, u zajedničkoj džem sesiji pod naslovom “Otvoreni džem”. Jedini uslov za nastup bio je da muzičari ponesu svoj instrument.

blank

Muzičku sesiju „Otvoreni džem“ vodio je Pavle Zvekić, mladi subotički muzičar i student muzike na Berkliju, koga su pratili bubnjar Nikola Vladušić, basista i takođe berklijevac Akoš Forgač, te kantautor Nikola Radonjić.

blank

Koncertu je prisustvovala i gradska ministarka kulture Milanka Kostić, a organizatori su se subotičkoj gradskoj upravi zahvalili što im je, kako je navedeno u saopštenju, dozvolila da organizujemo koncert na otvorenom.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TOP 50 albuma 2022. godine

U 2022. uživali smo u sjajnim konceptualnim radovima, od kojih su mnoga obeležena duhom oslobođenja i pregrupisavanja nakon godina izolacije. Imali smo povratke legendarnih umetnika

Detaljnije »
blank

Džon Koks u “Krupari”

U nedelju, 25. septembra, gost Đorđa Kuburića u “Krupari” biće prevodilac Džon Koks. Povod za Koksovo gostovanje je objava romana “Put za Birobidžan” Judite Šalgo

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.