blank

Koncert povodom zatvaranja izložbe Miroslava Jovančića

blank

Savremena galerija Subotica najavila je svečano zatvaranje izložbe Miroslava Jovančića „Miror for a blajnd men”, koje će biti obeleženo koncertom autora i njegovih prijatelja.

Koncert je zakazan za petak, s početkom u 19 časova. Nastupiće Arpad Bakoš (vokal), Zoran Dukić (gitara), Balša Pešikan (violina) i Miroslav Jovančić (violina).

„Neodvojivi deo stvaralaštva Miroslava Jovančića čini muzika te će ovim koncertom osim vizuelnog opusa na postavci ’Mirror for a Blind Man’ biti predstavljen i Jovančićev muzički angažman”, poručili su iz Savremene galerije.

Kako su naveli, pre početka koncerta biće objavljeni rezultati konkursa poezije i dodela nagrada, te su pozvali posetioce da nose zaštitne maske i poštuju propisane mere zaštite.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TOP 50 albuma 2022. godine

U 2022. uživali smo u sjajnim konceptualnim radovima, od kojih su mnoga obeležena duhom oslobođenja i pregrupisavanja nakon godina izolacije. Imali smo povratke legendarnih umetnika

Detaljnije »
blank

Džon Koks u “Krupari”

U nedelju, 25. septembra, gost Đorđa Kuburića u “Krupari” biće prevodilac Džon Koks. Povod za Koksovo gostovanje je objava romana “Put za Birobidžan” Judite Šalgo

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.