blank

Objavljen javni poziv za dodelu priznanja „Dr Ferenc Bodrogvari”

blank

Komisija za dodelu zvanja i priznanja objavila je javni poziv za prikupljanje inicijativa za dodelu priznanja „Dr Ferenc Bodrogvari” na teritoriji grada Subotice. Javni poziv je otvoren do 22. marta 2021. godine.

Priznanje „Dr Ferenc Bodrogvari” dodeljuje se istaknutim kulturnim stvaraocima do četrdeset godina, u oblasti književnosti, likovne, muzičke, pozorišne i filmske umetnosti, koji su svojim radom doprineli razvoju kulturnog života grada ili su dali doprinos na polju kulture u zemlji i inostranstvu, uzimajući u obzir zapažena ostvarenja u prethodnoj kalendarskoj godini.

Pismeni predlozi sa obrazloženjem mogu da budu dostavljeni poštom ili lično u Gradskom uslužnom centru, na adresu: Skupština grada Subotica, Trg slobode 1, sa naznakom Za Komisiju za dodelu zvanja i priznanja – priznanje „Dr Ferenc Bodrogvari”, a obavezna je prijava i imejlom na: [email protected].

Javni poziv i primer obrazloženja podnosioca zahteva dostupni su na zvaničnom sajtu Gradske uprave.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.