blank

Promocija knjige Miloša Markova

blank

U Gradskoj biblioteci će večeras biti održana promocija zbirke pesama „O strahu strah” Miloša Markova, s početkom u 18 časova. Na promociji će govoriti Miloš Markov, Dragan Rokvić i Uroš Pavlov.

Zbirku pesama „O strahu strah“ izdala je Matica srpska prošle godine, u okviru edicije „Prva knjiga”. Tim povodom naša redakcija je uradila intervju sa pesnikom, koji možete pročitati ovde.

Markov je rođen je u Subotici 1993. godine. Diplomirao je na Odseku za komparativnu književnost sa teorijom književnosti na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.  Zastupljen je u brojnim časopisima i zbornicima, kako onlajn tako i štampanim. Radi kao narativac i dizajner video igara. Živi na relaciji Subotica–Novi Sad–Beograd.

Foto: Fejsbuk

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

TOP 50 albuma 2022. godine

U 2022. uživali smo u sjajnim konceptualnim radovima, od kojih su mnoga obeležena duhom oslobođenja i pregrupisavanja nakon godina izolacije. Imali smo povratke legendarnih umetnika

Detaljnije »
blank

Džon Koks u “Krupari”

U nedelju, 25. septembra, gost Đorđa Kuburića u “Krupari” biće prevodilac Džon Koks. Povod za Koksovo gostovanje je objava romana “Put za Birobidžan” Judite Šalgo

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.