Subkultura

Nedeljni horoskop od 13. do 19. septembra

 

OVAN

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!
LJUBAV: Partner vam može nametnuti nove obaveze, a to može (i treba) da promeni dinamiku odnosa, u smislu daljeg razvoja. Međutim, ukoliko se ništa ne promeni, osim toga da se vi osećate još opterećenije, kao da nemate izlaza i da ste priterani uza zid, može uslediti neprijatan kraj. Promene koje se mogu desiti pod ovom planetarnom konfiguracijom, mogu biti veoma duboke. Slobodni Ovnovi treba da preispitaju svoja uverenja i svoju situaciju. Ne očekujte da brzo pronađete rešenja, već pratite proces – neke duboke lične promene su u toku. U ovom periodu vam je intuicija izoštrena, pa je pravi trenutak da uspostavite snažnu vezu sa sobom.

POSAO: Uspešan period za Ovnove koji se bave trgovinom – moguć uspeh na poslovnom putu, koji će prijati i vašim nervima. Strpljenje je ključ uspeha u ovom periodu, jer svaki brzoplet i nepromišljen potez može da dovede do grešaka koje ćete sebi dugo prebacivati. Proverite sve informacije koje stižu do vas i preispitajte svoje dosadašnje poteze. Može se pojaviti pouzdan poslovni partner koji traži saradnju i nudi dobru zaradu.

ZDRAVLJE: Moguće su manje zdravstvene tegobe, kao posledica hormonske nestabilnosti. Potrebno vam je da usporite tempo i umanjite nivo stresa.

 

BIK

LJUBAV: Prosto ćete morati da osećate to što osećate, kada shvatite da je u partnerskom odnosu potrebna promena, da bi ostao svež i živ. Ali da biste došli do toga, najpre morate da priznate sebi neke stvari koje se tiču nekih emocija koje pokušavate da ignorišete. U ovom periodu ne možete sakriti osećanja iza fasade ljubaznosti i vedrine, pa je bolje i da ne pokušavate. Slobodni Bikovi se mogu pod uticajem zvezda ponašati iracionalno, i to baš kad je potrebno da budete razumni i da dobro procenite situaciju. S druge strane, inspirisani ste da smišljate sve i svašta kako biste skrenuli pažnju nekome ko vam se dopada. Pokušajte da ne shvatate stvari previše ozbiljno i da se zabavljate.

POSAO: Moguće su neprijatne situacije u poslovnom okruženju, zbog ljudi koji nastupaju agresivno i neprijateljski. Pokažite strpljenje i taktičnost, suzdržite se od reakcije. Proverite informacije koje stižu do vas. Uskoro za vas počinje povoljan trend, kada je u pitanju zarada. Razgovarajte o svojim planovima sa osobama kojima verujete i koje će objektivno sagledati situaciju.

ZDRAVLJE: Obezbedite sebi opuštanje i odmaranje na dnevnom nivou. Završite obaveze preko dana i uveče odvojte vreme za sebe. Moguća nesanica i nervoza.

 

 

BLIZANCI

LJUBAV: U partnerskim odnosima potrebno vam je malo prostora i vremena samo za sebe – objasnite partneru da se ne udaljavate od njega i ne tražite pauzu, već da vam je potrebno da se malo više posvetite sami sebi. Pronađite neku duhovnu disciplinu i povežite se sa sobom na dubljem nivou. Slobodni Blizanci će se osećati ležerno i opušteno, ali vodite računa da ta ležernost ne pređe u aroganciju u razgovoru sa nekim na koga želite da ostavite utisak. Budite taktični i ljubazni, suzdržite se od bilo kakavih radikalnih poteza i izjava, da ne biste bili pogrešno shvaćeni.

POSAO: Pred vama je period poteškoća, pa se zato naoružajte strpljenjem. Na sastancima budite odmereni i precizni, putovanja u ovom periodu nisu poželjna, a mogući su i problemi sa svakom vrstom dokumenata, ugovora, rešenja, potvrda. Procenite svoje planove i preispitajte ciljeve. Ukoliko radite u intelektualnom okruženju, bićete zapaženi i uspešni.

ZDRAVLJE: Fizički se dobro osećate, ali možete osetiti anksioznost i frustraciju. Pokrenite dobru energiju kretanjem i pojačanom fizičkom aktivnošću.

 

 

RAK

LJUBAV: U partnerskim odnosima harmonija zavisi od vaše ljubaznosti, predusretljivosti i promišljenog ponašanja prema partneru. Budite oprezni, da ne biste izgubili strpljenje, jer vaša impulsivnost može da pritisne partnerove okidače i inicira dramu. Slobodni Rakovi su željni nežnosti, razmene energije i ljubavnih osećanja. Ali ako ste više očajni zbog samoće, nego što ste otvoreni za iskustvo ljubavi, možete privući neadekvatne osobe i zatim se pitati šta vam je to trebalo i kako ste uopšte to sebi (opet) dozvolili.

POSAO: Vaša maštovitost može doći do izražaja u ovom periodu – uvek imate obilje dobrih ideja i rešenja, a sada ćete biti u situaciji da se vaša konstruktivnost traži i da je dobrodošla. Držite otvorene kanale komunikacije i saradnje sa kolegama, poslovnim partnerima i klijentima, ključ uspeha su zajednički interesi, oko kojih se morate dogovoriti i sporazumeti.

ZDRAVLJE: U ovom periodu ste posebno podložni posledicama stresa. Bavite se svim onim što vas opušta i smiruje vam živce, posvetite se hobijima, vežbanju, kuvanju, čitanju, kućnim ljubimcima.

 

 

LAV

 

LJUBAV: Zvezde utiču na vas i pozivaju vas da se uključite u postojeći odnos, sa svom svojom strašću i posvećenošću. Ako ste do sada zapostavljali partnera, sada je trenutak da odnos stavite na prvo mesto i da činite sve one velike i male gestove pažnje i ljubavi, u kojima i sami beskrajno uživate. Slobodni Lavovi bi mogli da se osete izazvano, uzbuđeno, angažovano – emocije su snažne, ali površne i moguće su avanture. Vi, međutim, tražite nešto mnogo romantičnije od onog što proživljavate i niste zadovoljni emotivnom situacijom. Dajte sebi šanse i vremena da otkrijete šta to tačno želite i da li se to razlikuje od onog što vam treba u ovom trenutku.
POSAO: Posvetite se poslu i suočite se sa teškoćama i preprekama sa koncentracijom i smirenošću. Možda morate da donesete neke presudne odluke, pa ne osećate nikakav entuzijazam pred nastupajućim promenama, ali ne dozvolite da osećanja utiču na vaše rasuđivanje i procenu okolnosti. Za vas počinje ciklus zaokruživanja – ili ćete ubirati nagrade, ili se suočavati sa neuspehom.
ZDRAVLJE: Aktivan odmor je ono što vam je potrebno, da biste napunili baterije i osnažili imunitet. Organizujte izlet, idite na planinarenje, u dugačku šetnje, trčite. Svakako pojačajte kretanje, ali na otvorenom, na vazduhu.

 

 

DEVICA


LJUBAV: Uticaj planeta generiše šarm, strast, intenzitet i dramu, a takođe donosi i transformaciju kroz duboke emotivne reakcije. Radite ono što inače radite – u ljubavnim odnosima to uspeva, kao i u svemu drugom – krećite se korak po korak, analizirajte i budite strpljivi. Slobodne Device će balansirati u odnosima sa bliskim ljudima – budite vedri, smireni i pošteni, veoma je važno da nekoga ne oštetite nepravedno, kao i da nekog drugog ne favorizujete ako to nije zaslužio. Prijateljstva su na ispitu, a vi ste osoba koja polaže ispite. Ne obećavajte ništa što niste potpuno sigurni da možete da ispunite.
POSAO: Na profesionalnom planu možete se suočiti sa greškama koje su drugi napravili, a vi morate da ih ispravljate. Nemojte se nervirati zbog toga, budite zadovoljni što ste greške uočili i uradite šta treba mirno i bez „reklame“. Dobar period za realizaciju svega što je konkretno, praktično, jasno i precizno – nerealni planovi će prosto pasti u vodu.
ZDRAVLJE: Organizujte drugačije svoju dnevnu rutinu, unestite neke konstruktivne promene, ustajte ranije, vežbajte ujutru. Potreban vam je zdraviji način života.

 

 

VAGA

LJUBAV: U partnerskim i porodičnim odnosima pojavljuju se problemi koje morate rešavati bez odlaganja – posvetite se bliskim odnosima, sa svom svojom pravičnošću i težnjom da pronađete najbolja i najjednostavnija rešenja, koja nikog ne uskraćuju. Slobodne Vage će upoznati ljubav, ili je prepoznati u osobi koja im je pravi prijatelj. Površni odnosi i flert dovode vas u situaciju da se osećate kao da se neko igra sa vama i kao da vam realnost izmiče, to vam neće prijati kao obično.
POSAO: Može se pojaviti uticajna osoba, mentor, investitor, koji će vas angažovati, ili podržati vaše planove i ideje, u kojima će pronaći svoj interes. Period je povoljan za Vage koje se bave kreativnim poslovima i umetnošću – možete stvoriti nešto što vam donosi veliko zadovoljstvo i radost. Ostanite na putu kojim idete i ne zastranjujte – budite strpljivi i pažljivi, da se uspeh koji očekujete ne bi pretvorio u razočaranja.
ZDRAVLJE: U ovom periodu mogu se pojačati neke hronične smetnje,  a vi morate biti malo pažljiviji prema sebi. Poštedite se bespotrebnog napora, radite ono što vas opušta.

 

 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ako ste do sada bili usredsređeni na druge stvari, sada je period da se posvetite partneru i da vam odnos bude prioritet. Lekcija za vas u ovom periodu jeste da budete strpljivi i da ne pokušavate da se borite protiv svega odjednom. Rešavajte jedno po jedno, a prvo najvažnije – partnerski odnosi i posvećenost. Slobodne Škorpije se mogu suočiti sa problemima u bliskom okruženju, u porodici ili među prijateljima. Nije vreme za nova poznanstva i romantične avanture, one vas mogu samo razočarati. U vašem životu se dešavaju duboke promene na suptilnom nivou.
POSAO: Poštujte zahteve koji vam se postavljaju na profesionalnom planu, uspeh je pred vama. Obuzdajte nestrpljenje i radite vredno i temeljno. Imate dovoljno samopouzdanja za nove planove, ali potrebna su ulaganja – odaberite opciju da uložite u sebe i svoje ideje. Možete stvoriti temelj za sigurne prihode u budućnosti.
ZDRAVLJE: Posledice stresa i napora mogle bi vas iscrpeti, zato kanališite tu energiju kroz boravak u prirodi, šetajte što više, čak i po lošem vremenu, to vam je lek za nerve i telo.

 

 

STRELAC


LJUBAV: U partnerskim odnosima se možete naći u zbunjujućoj poplavi emocija, u kojoj ne razaznajete šta se od vas očekuje i šta treba da radite. Ubrzo ćete se sabrati i početi da slšate i brinete. Ne pokušavajte da formirate neki određen stav, samo slušajte šta vam partner govori i pružite mu ono što traži od vas – ni manje, ni više. Slobodni Strelci mogu upoznati osobu koja će ih pokrenuti. Ovaj odnos, međutim, može biti povezan sa udaljenošću, koja će staviti na probu vaša osećanja, rešenost i strpljenje. Ne žurite da donesete bilo kakve odluke, pustite da prođe neko vreme, da biste znali na čemu ste.

POSAO: Ukoliko ste izloženi kritici, primite je kao predlog, koji treba proceniti. Može se desiti da primetite greške na koje vam se ukazuje, a na taj način potencijalnu katastrofu možete preokrenuti sebi u korist. Zaštitite svoje interese, ali učinite to na staložen i hladan način – bilo kakvo ispoljavanje impulsivnosti i prepuštanje emocijama na profesionalnom planu, može vam škoditi.

ZDRAVLJE: Prolazne zdravstvene tegobe, povezane sa nekim hroničnim smetnjama, mogući problemi sa kičmom i zglobovima. Uvedite zdraviji način života.

 

 

JARAC


LJUBAV: U partnerskim odnosima u ovom periodu bavićete se prizemnim i praktičnim stvarima. To vas može nervirati i zamarati vas, ali shvatićete bolje suštinu i važnost svog odnosa – povezani ste na fundamentalan način i staranje za osnovne životne potrebe i svakodnevne stvari, temelj je zajedništva. Slobodni Jarčevi će sve potencijalne partnere i osobe koje iskazuju svoje intresovanje posmatrati kritički – niko ne može da prođe taj vaš skener, zato ga isključite i pokušajte da se malo zabavite. Nije sve tako ozbiljno i sudbonosno, kao što vam se čini.

POSAO: Odredite svoje ciljeve, isplanirajte kratko putovanje i budite smireni u svim poslovnim razgovorima i komunikaciji. Ukoliko imate privatan biznis, u ovom periodu nemojte voditi pregovore koji se tiču partnerstva, čak ni ako se radi o prijateljima, koji nude ili traže saradnju. Nema potrebe da se borite da biste postigli uspeh, samo razmislite o nekim promenama koje su vam potrebne i ne jurite ka ciljevima po svaku cenu.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, a ukoliko ste nedavno imali zdravstvene probleme, sada ćete se oporavljati sve brže i povratićete snagu i kondiciju. Osećate potrebu za aktivnijim i zdravijim načinom života.

 

 

VODOLIJA


LJUBAV: Ukoliko ste do sada odlagali razgovor sa partnerom, sada je vreme da to učinite, da intenzitet ovog perioda ne bi doveo do nagomilavanja negativnih emocija i nezadovoljstva. Vaš odnos je dubok i važan, učinite sve da ga sačuvate i osnažite. Slobodne Vodolije su pune samopouzdanja i spremne da dožive nešto istinsko i snažno – ljubav je svuda oko vas, ali ne možete u nju ući kao posmatrač, morate se otvoriti i dozvoliti nekome da vam priđe dovoljno blizu i da vas bolje upozna.

POSAO: Uspeh na profesionalnom planu. Samo slušajte svoju intuiciju – osećaj vas nikad ne vara, zato ga nemojte zanemariti, ostanite oprezni, iako ste vrlo samouvereni. Prilično ste u središtu pažnje i zahteva, pa vas to navodi da gubite strpljenje. Možete dobiti zanimljivu ponudu sa potencijalno sjajnom zaradom. Ne razmišljajte – slušajte svoj osećaj.

ZDRAVLJE: Napetost se odražava na vaš apetit i izaziva nervozu stomaka, pa možete imati neke stomačne probleme, koji će proći kad se opustite i relaksirate.

 

 

RIBE

LJUBAV: Na ličnom planu izlazite iz perioda poteškoća, neprijatnih situacija,sumnje i nesigurnosti, pa ćete prosto lakše disatii osetićete toplinu u partnerksim odnosima i porodici. Svi vas podržavaju i bili su tu sve vreme – sada je trenutak da im uzvratite zahvalnošću, nežnošću i ljubavlju. Slobodne Ribe se osećaju inspirisano i podstaknuto – emotivna energija vas tera da jurite i tražite, ali zvezde savetuju da usporite, da ne biste došli u situaciju da prekasno otkrijete da ste se zaleteli i pogrešili. Ako ste svesno rešili da odbacite oprez, onda se opustite i neka vas raspoloženje i osećanja nose, o posledicama ćete brinuti kasnije.

POSAO: Puni ste nade i planova, a većina njih je dostižna i imate dovoljno razloga da se osećate dobro i samouvereno. Povedite računa o tome da ispunite obećanja, procenite situaciju na svoj način i radite sopstvenim tempom – ne dozvolite da vas požuruju i uslovljavaju. Upotrebite svoju sposobnost organizacije, da uštedite vreme koje posvećujete rutinskim poslovima, da biste napravili mesta za fokus na ono što želite da postignete.

ZDRAVLJE: Period emotivne i fizičke stabilnosti iskoristite da u potpunosti uživate u raspolaganju svim svojim kapacitetima. Dobro se osećate, zdravi ste i stabilni.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

Povezane vesti

Prijavite se na našu mejling listu

Besplatno jednom nedeljno stizaće

Vam najvažnije vesti na mejl.

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.