blank

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije upisuje nove studente

UKOLIKO želite da studirate u Subotici i da steknete ili unapredite znanje u oblasti menadžmenta – posebno marketinga, poslovnih komunikacija i ugostiteljstva, Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije iz Novog Sada je prava adresa za vas.

Bilo da ste završili trogodišnju ili četvorogodišnju srednju školu, još ove godine možete da postanete student i promenite svoj život iz korena!

blank

ŠTA IZDVAJA VISOKU ŠKOLU STRUKOVNIH STUDIJA ZA MENADŽENT I POSLOVNE KOMUNIKACIJE OD DRUGIH?

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije je visokoškolskа obrаzovnа ustаnovа sa bezmalo dve decenije dugom tradicijom u obrаzovаnju kаdrovа u oblаsti menаdžmentа, posebno menаdžmentа u mаrketingu, poslovnim komunikacijama i ugostiteljstvu.

Pohađanjem ove visoke škole, budući studenti dobijaju niz benefita:

• Atraktivni akreditovani studijski programi
• Primenjeni evropski standardi u obrazovanju
• Obrazovni profili traženi na tržištu
• Studije prilagođene zaposlenima
• Dualno obrazovanje – obavezna stručna praksa u zemlji i inostranstvu
• Dobro plaćeni rukovodeći poslovi

Atraktivni studijski programi su kreirani tako da studentima obezbede teorijska i praktična znanja što je preduslov za brzo uključivanje u posao, uz razumevanje procesa globalizacije i prihvatanje evropskih standarda. Studentima se razvijaju kompetencije za obavljanje dobro plaćenih, rukovodećih zanimanja traženih na tržištu, kako u privatnom, tako i u javnom sektoru.

NAJBOLJA I PRVA U MNOGIM OBLASTIMA

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije je

• PRVA privatna visoka škola strukovnih studija u Vojvodini
• PRVA visoka škola strukovnih studija u Srbiji koja ima akreditovan studijski program za ugostiteljstvo
• PRVA visokoobrazovna institucija u regionu koja je dobila status Eko-škole, koji je podržan od Programa UN za životnu sredinu (UNEP) i Organizacije UN za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO)

SVE ŠTO TREBA DA ZNATE – SMEROVI, TRAJANJE STUDIRANJA, CENA

Kao savremena obrazovna institucija, ova škola teži stalnoj inovaciji obrazovnih profila, u skladu sa savremenim i aktuelnim potrebama društva, međunarodne zajednice, tržišnim trendovima i zahtevima svetske i domaće nauke. Budući studenti mogu da se opredele za neki od akreditovanih studijskih programa. Studije traju 3 godine, a studenti po završetku stiču 180 ESPB bodova i zvanje strukovni menadžer.

• Menаdžment trgovine i mаrketingа
• Menаdžment trgovine i mаrketingа – studije na daljinu
• Menаdžment poslovnih komunikаcijа
• Menаdžment u ugostiteljstvu

blank

Cena jedne studijske godine iznosi 800 evra (u dinarskoj protivvrednosti) +18.000 dinara (overa semestra, prijave ispita), a postoji i mogućnost otplate školarine u više mesečnih rata. Zagarantovano, studenti ne podležu bilo kakvim dodatnim, niti skrivenim troškovima, a obezbeđeni su i udžbenici i sva potrebna nastavna literatura.

Referentni profesori postižu izuzetne rezultate u radu sa studentima. Oni nastoje da uz prenošenje teorijskih i praktičnih znanja kod studenata probude kritičko razmišljanje, kreativnost, unaprede komunikacione veštine i razviju inovativan pristup u rešavanju problema. To postižu kroz interaktivnu nastavu i rad u malim grupama, uz maksimalnu posvećenost svakom studentu.

ŠKOLA SVOJIM STUDENTIMA OBEZBEĐUJE PRAKSU

– Strukovne studije posebnu pažnju posvećuju praktično primenjivim znanjima. Zato mi našim studentima obezbeđujemo obaveznu stručnu praksu u zemlji i inostranstvu. Zahvaljujući tome, studenti već tokom školovanja imaju priliku da se upoznaju sa realnim poslovnim ambijentom, da steknu radno iskustvo i preporuke koje su ključne za buduća zaposlenja. Tako recimo studenti Menadžmenta u ugostiteljstvu imaju priliku da plaćenu stručnu praksu obave u hotelima sa četiri i pet zvezdica na Jadranu, u hotelima „LifeClass” i „Karisma”, kažu u Visokoj školi strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije

Visoka škola ima sluha i za studente koji su već zaposleni, a imaju želju i potrebu da nadograde svoja znanja i veštine. Tako ostvaruju mogućnost da se bolje pozicioniraju na tržištu rada, u poslovnom okruženju koje zahteva permanentnu nadogradnju znanja kao i rad na sebi. Za studente koji su u radnom odnosu predavanja su organizovana u popodnevnim terminima, od 17h.

Iskoristite ovu priliku i studirajte u Subotici, u školi koja će vam pomoći da promenite budućnost!

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije

Modene 5 (ulaz iz Ilije Ognjanovića, preko puta hotela „Putnikˮ)
21000 Novi Sad
info@mpk.edu.rs
www.mpk.edu.rs

021/2700022
064/6432622

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.