fbpx
Auxality"/
Naslovna Vesti Sport FUTSAL Leteći Bajmočani dominantni, Spartak igrao nerešeno
Čepom do osmeha

FUTSAL Leteći Bajmočani dominantni, Spartak igrao nerešeno

U praznoj Sportskoj hali, „Leteći Bajmočani“ bili su ubedljivi na domaćem terenu protiv Fortune iz Futoga (6:3), u 11. kolu Futsal lige Vojvodine.

Prvi gol postigao je igrač gostujuće ekipe, Vlada Bošnjak, već u sedmom minutu, ali je samo dva minuta kasnije Stefan Lebović izjednačio na 1:1.

Nemanja Lazić dovodi Bajmočane u prednost u jedanaestom minutu igre, a Miloš Marinković povećava prednost samo minut kasnije. Denis Babić postiže drugi gol za goste u trinaestom minutu, a šest minuta kasnije se opet upisuje u listu strelaca.

Veljko Stojanović dovodi „Leteće Bajmočane“ u prednost (4:3), a autogolom Fortune na poluvreme se otišlo rezultatom 5:3.

Drugo poluvreme prošlo je sa dosta šansi, a utakmica je završena rezultatom 6:3, nakon što se i Dejan Suknović upisao u listu strelaca „Letećih Bajmočana“.

KMF Spartak u Subotici je odigrao nerešeno protiv ekipe Tango iz Novog Sada (3:3).

Fudbalska sreća nije bila na njihovoj strani, jer je golman gostujuće ekipe briljirao i bio dominantan do kraja utakmice.

Na poluvreme se otišlo rezultatom od 1:3. Prvi gol za domaću ekipu postigao je Nikola Maksimović, dok su se u listu strelaca u drugom poluvremenu upisali Goran Popović i Aleksandar Zolnajić.

Iako je želelo pobedu, KMF Spartak ostavlja jedan bod u Subotici.

PRO LIne