Subkultura

Isključenja struje, četvrtak 22. jul

Zbog radova na elektroenergetskim objektima struje u četvrtak neće biti u sledećim gradskim područjima:

Subotica

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!
8.20 – 13.00 U Ivana Milankovića između Senćanskog puta i Dalmatinske, u Dalmatinskoj između Ivana Milankovića i Mihovila Pavleka Miškina, na Senćanskom putu između Prešernove i Ivana Milankovića i u Mihovila Pavleka Miškina 12.

8.35 – 11.30 U Janka Veselinovića, Georgi Dimitrova između Iriškog Venca i Gajeve, Branka Radičevića 34 i 36, Gajevoj 38 i na Karađorđevom putu 29.

Palić

9.00 – 13.00 U Palminoj, Panonskoj, Jorgovanskoj, 39. Novoj, 40. Novoj, 51. Novoj, 52. Novoj, 53. Novoj, u Ulici bratstva i jedinstva, Livadskoj, Lopudskoj, Atile Jožefa, Barskoj između Ilije Birčanina i Ludoške, u Ludoškoj između Horgoškog puta i Barske, na Horgoškom putu oko Abrahama, Prežirhova Voranca, u Josipa Kolumba između Palmine i Lovačke, na Tresetištu  i u 50. Novoj sa okolinom.

Ljutovo

8.30 – 9.30 Na Trgu Svetozara Markovića, Dravskoj, Ljutovo, Dinarskoj, Višnjinoj, Nikole Tesle, Ivana Mažuranića, Slobodana Principa Selje.

9.45 – 10.45 U Somborskoj, Vuka Karadžića, Branka Radičevića, na Trgu Svetozara Markovića, Matije Gupca, Mamužićevom putu, Višnjinoj, Ivana Mažuranića, Slobodana Principa Selje.

11.00 – 12.00 Na Mamužićevom putu, Višnjinoj, Vojvođanskoj i Bačkoj.

Bajmok

12.30 – 13.30 U Kralja Tomislava između 64/A i 85, Zagrebačkoj između brojeva 28 i 68, Čistač broj 13 i 461, te u okolini.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

Povezane vesti

Danas je Mala Gospojina

Srpska pravoslavna crkva obeležava Rođenje Presvete Bogorodice, praznik koji se naziva i Mala Gospojina. Srpska pravoslavna crkva slavi Rođenje Presvete Bogorodice. Praznik je u narodu

Detaljnije »

Prijavite se na našu mejling listu

Besplatno jednom nedeljno stizaće

Vam najvažnije vesti na mejl.

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.