Stanje na graničnim prelazima, sreda 21. jul

Prema podacima Auto-moto saveza Srbije od jutros, na putničkim terminalima na Horgošu čeka se oko pola sata na izlazu iz Srbije, kao i na ulazu u zemlju. Za izlazak iz Srbije na teretnim terminalima čeka se više sati, a za ulazak oko pola sata.

Na putničkim terminalima na Kelebiji se i na izlasku i na ulasku čeka oko pola sata. Za izlazak iz Srbije na teretnim terminalima čeka se oko sat i po vremena, a za ulazak oko pola sata.

Na graničnom prelazu Bački Breg, koji je namenjen putničkom saobraćaju, čekanje je oko 15 minuta i na ulazu i na izlazu iz zemlje.

„Pored zadržavanja na našim prelazima treba dodati i vreme koje se provodi na mađarskim prelazima, a koje se u ovim danima pojačanog saobraćaja najčešće može meriti satima“, naveli su iz AMSS.

Granični prelazi Horgoš, Bački Breg i Kelebija su otvoreni celodnevno.

Na graničnom prelazu Horgoš II za izlazak i ulazak u zemlju čeka se oko pola sata.

„Ovaj prelaz, osim državljana srpske i mađarske nacionalnosti, mogu da koriste i putnici iz EU, Švajcarske, Norveške i Islanda“, poručili su iz AMSS.

Horgoš II je otvoren svakog dana od 7 do 19 časova, isključivo za putnička vozila.

Na graničnim prelazima ĐalaBajmokBački Vinogradi i Rabe, čeka se oko pola sata za ulazak i izlazak iz zemlje.

Podelite vest sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

Povezane vesti

U ponedeljak do 36 stepeni

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najviša dnevna temperatura u Subotici danas će iznositi 32, a u ponedeljak čak 36 Celzijusovoh stepeni. Najniža dnevna temperatura biće

Detaljnije »

U Subotici do 33 stepena

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda u Subotici i okolini najviša dnevna temperatura u nedelju iznosiće 33, dok se danas očekuje 31 Celzijusov stepen. Najniža dnevna

Detaljnije »