fbpx
Auxality"/
Naslovna Subotica 2.0 PC Press: Sajt "Polovni automobili" u konkurenciji za najbolju onlajn stvar u...
Čepom do osmeha

PC Press: Sajt „Polovni automobili“ u konkurenciji za najbolju onlajn stvar u Srbiji

Časopis „PC Press“ raspisao je konkurs za, kako je navedeno, top pedeset nagrada za najbolje onlajn stvari u Srbiji. Čitaoci ovog „PC Press“-a dali su svoje predloge, a organizatori su deset kandidata koji su se izdvojili, među kojima se našao i sajt „Polovni automobili“ Infostud grupe iz Subotice, stavili na listu za glasanje.

Glasanje se obavlja posredstvom Fejsbuka i traje do srede, 20. januara 2021. u podne, nakon čega će biti proglašen pobednik.

Na listi se, pored „Polovnih auomobila“, nalaze portal 013info.rs, „Jutjub“ kanali Familijobe, Mondo, Sport klub, „Fejsbuk“ stranice Dnevna doza prosečnog Srbende, Putujmo po Srbiji, „Instagram“ stranice Neuspehjokeru i Kvizomanijak, te „Tviter“ nalog @baneraicevic.

Izbor pedeset najboljih onlajn stvari održava se od 1997. godine. Cilj je da na domaćoj internetskoj sceni budu pronađeni i podržani sajtovi, aplikacije i nalozi na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazali svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe. Stručni žiri bira najbolja onlajn mesta, a jedno od priznanja rezervisano je za nagradu publike i ono se dodeljuje onome za koga čitaoci „PC Pressa“ glasaju putem Fejsbuka.

Priznanje „Top 50“ se dodeljuje u kategorijama „Vesti i mediji“, „eMarket“, „Poslovni i društveni servisi“, „Obrazovanje i kultura“, „Dom i porodica“, „Sport i (avan)turizam“, „Mobilne aplikacije“ i „Društvene mreže“.

U svakoj kategoriji postoji do pet ravnopravnih dobitnika priznanja, a jedan od njih je „prvi među jednakima“, pobednik kategorije, pa je za njega rezervisana statua pobednika.

PRO LIne