blank

3×3 basket turnir u Prvomajskoj

Basket 3×3 turnir odigran je na terenima SC Prvomajska u organizaciji Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera Subotice. Turnir je okupio 13 ekipa što je veći broj u odnosu na prošli.

blank
Foto: www.3x3srbija.rs

Ovogodišnji turnir je otvorila Nataša Aleksić, član gradskog veća zadužena za sport koja je svim učesnicima poželela sreću i lep košarkaški dan.

Članovi Veslačkog kluba Palić posetili su turnir i pripremili ergometre pa su se studenti mogli oprobati i u simulaciji veslanja.

Turnir se igrao ceo dan, a nakon takmičenja najbolje ekipe su nagrađene peharima i sportskom opremom. Organizatori basket 3×3 turnira najavljuju da će turnir postati tradicionalan i da će sledeće godine biti mnogo više sadržaja koji bi trebalo da privuku i veći broj studenata.

Manifestaciju je pomogao Pokrajisnki sekretarijat za sport i omladinu, lokalna samouprava uz pomoć Sportskog saveza Subotice i Sportski savez Srbije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 20 do 30 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike neće pogodovati osobama sa

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.