blank

Aleksandar Toković vršilac dužnosti direktora Art bioskopa „Aleksandar Lifka‟

blank

Na današnjoj dvanaestoj sednici Gradskog veća donet je Predlog odluke o donošenju Plana generalne regulacije za naselje Mišićevo, za delove zona Mali Radanovac i Radanovac, za deo obalskog pojasa Palićkog jezera, te Predlog Odluke o kategorizaciji opštinskih puteva i ulica.

Gradska vlada obustavila je postupak uspostavljanja privatno-javnog partnerstva Apoteke Subotica.

S obzirom na to da je Gordana Guberinić 15. januara podnela ostavku Skupštini grada, za vršioca dužnosti direktora Art bioskopa „Aleksandar Lifka‟ imenovan je Aleksandar Toković.

Donet je Predlog zaključka o prihvatanju Izveštaja o poslovanju Fondacije za pomoć pri lečenju teško obolele dece i omladine sa finansijskim pokazateljima za 2020. godinu i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja pomenute fondacije.

Doneta je i Odluka o davanju nepokretnosti na korišćenje Veterinarskoj stanici Subotica u Katastarskoj opštini Donji grad, na Somborskom putu broj 60.

Gradsko veće je predložilo rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja sledećih javnih i javnih komunalnih preduzeća za 2021. godinu: Čistoća i zelenilo, Subotica-gas, Subotička toplana, Vodovod i kanalizacija, Stadion, Parking, Subotičke pijace, Dimničar, Pogrebno, Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Palić-Ludaš, Regionalna deponija, Park Palić.

Doneta su i rešenja o davanju saglasnosti na poseban program o korišćenju sredstava iz budžeta Grada Subotice za 2021. godinu za JKP „Stadion‟, Javno preduzeće za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, te za JP „Subotica-trans‟.

Usvojeni su Godišni izveštaj o radu Gradskog štaba za vanredne situacije za 2020. godinu, kao i Godišnji plan rada štaba za 2021. godinu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.