blank

Anketa: Šta kažu sugrađani o smanjenju javne rasvete i bezbednosti na ulicama? (VIDEO)

YouTube video

Anketirali smo sugrađane šta misle o smanjenju javne rasvete i da li je tim smanjenjem dovedeno u pitanje bezbednost Subotičana na ulicama?

„Ima mnogo drugih stvari gde se može uštedeti. Imaju 28 ministarstava. U suštini, toliko se troši, a da mi ne znamo, po javnim preduzećima i svuda. Ja ne znam šta se dešava sa ovim narodom” rekao je naš sugrađanin, dok je drugi izrazio nezadovoljstvo radom policije u našem gradu: „Treba više policajaca u gradu, u samom centru i prema autobuskoj stanici. Policija samo prođe kolima i ništa ne radi. Imaju prevelike plate za neadekvatno obavljanje posla. Nekada je postojala narodna milicija, a policija nije, niti će ikada biti narodna, jer kada je bila milicija mogao si spavati u parku, a sada ne”, zaključio je.

Ima i onih koji smatraju da je ipak potrebno štedeti.

„Mračnije jeste, ali svetli svaka druga svetiljka. Meni nije nikada padalo na pamet da gasim bojler, a sad ga uključujem samo uveče”, rekla je sugrađanka.

„S obzirom na energetsku situaciju trebalo bi smanjiti reklame i kompletnu rasvetu, a bezbednost građana Bože moj, tu je policija, tu su organi reda da spreče koliko se da sprečiti”, zaključio je anketirani građanin.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.