blank

Bačka 1901 trijumfovala protiv Tavankuta

blank

Vojvođanska liga „Sever” – 1. kolo
FK Tavankut 0 (0) : (2) 3 FK Bačka 1901

Na stadionu u Tavankutu gosti su poveli na samom startu. U petom minutu utakmice Gojko Pavić zatresao je mrežu domaćina. Šest minuta kasnije Tavankut ostaje u igri sa desetoricom igrača, nakon što je Panić dobio drugi žuti karton. U sedamnaestom minutu igre gosti su udvostručili prednost golom Vojnića.

Tako je prvo poluvreme završeno rezultatom 0:2 u korist FK Bačka 1901. Tačku na igru postavio je Nenadović u sedamdesetom minutu na radost gostujuće ekipe.

U narednom kolu Bačka 1901 dočekuje Mladost iz Apatina, dok će Tavankut gostovati u Bačkom Petrovcu.

Omladinska liga Srbije – 1. kolo
FK Spartak 4 (0) : (1) 1 FK TSC

Omladinci Spartaka slavili su početak sezone na domaćem terenu. Iako su gosti poveli pred kraj prvog poluvremena, u nastavku utakmice domaćini su diktirali tempo igre i na kraju uzeli tri boda. Posle prekršaja nad Vanjom Kopunovićem dosuđen je jedanaesterac za „golubove”.

Sa bele tačke bio je precizan Nemanja Andrić koji izjednačava rezultat. Domaćini su bili sigurni jos u tri navrata. Stefan Šišljagić postiže gol u šezdeset šestom minutu igre, a devet minuta kasnije Uroš Čejić donosi novu radost domaćinima. Koačan rezultat postavio je Šišljagić za vreme nadoknade.

Kadetska liga Srbije – 1. kolo
FK Spartak 3 (2) : (1) 2 FK Radnički

Na Gradskom stadionu u Subotici kadeti Spartaka uzeli su tri boda na domaćem terenu. Mladen Stanković bio je precizan već u četvrtom minutu igre, ali je Aleksej Đukanović nakon dvadeset minuta uspeo da nulira rezultat. U trideset petom minutu igre Dejan Kolarić donosi radost „golubovima” i rezultat od 2:1.

Nakon pauze gosti iz Niša nisu gubili vreme, pa Mihajlo Terzić postiže pogodak za izjednačen rezultat. Stefan Simin stavlja tačku na utakmicu i postiže gol u sedamdeset osmom minutu igre i tako donosi Spartaku tri boda.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.