blank

Bajmočkim đacima besplatni udžbenici Fondacije “Alek Kavčić”

blank

Aleksandar Kavčić gostovao je u prostorijama Kulturno-umetničkog društva “Eđšeg” u Bajmoku, kako bi učenicima koji pohađaju Osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić”, kao i njihovim roditeljima, pružio mogućnost da, osim udžbenika u PDF formatu, priuštio i štampane udžbenike.

Kako su naveli iz Fondacije “Alek Kavčić”, roditelji iz Bajmoka moći će da naruče komplete udžbenika za svega dva dinara po stranici, što znači da bi cena kompleta udžbenika za prvi razred bila ispod dve hiljade dinara.

Roditelji đaka koji pohađaju bajmočku osnovnu školu izrazili su nezadovoljstvo, jer smatraju da ih nastavnici uslovljavaju kupovinom drugih udžbenika, navodeći da nastavnicima nisu važna deca, već, kako neki od njih ističu, lična korist.

Iz Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” našoj redakciji su odgovorili da je na zasedanju Saveta roditelja, 16. septembra ove godine, apelovano “da se u obzir uzmu i Zavodovi udžbenici i da se ne menjaju često”.

“Škola će uzeti u obzir sugestiju roditelja u narednom izboru udžbenika”, poručeno je iz ove škole.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.