blank

Bakić dodelio sto hiljada Novim subotičkim novinama

blank

Gradonačelnik nastavlja sa pojedinačnim davanjima medijima

Rešenjem o pojedinačnom davanju subotičkog gradskog novca, gradonačelnik Stevan Bakić je 22. oktobra dodelio sto hiljada dinara Novim subotičkim novinama.

U obrazloženju rešenja, piše da je pomenuta suma iz gradske kase izdvojena za sufinansiranje projekta “Divlje deponije – ekološke rane” koji, navodno, nije mogao da bude planiran u vreme raspisivanja konkursa za sufinansiranje medijskih projekata.

Kao svrha izdvajanja novca navedeno je “praćenje dešavanja i rešavanja ekološke slike grada, ali i same navike stanovnika”. U obrazloženju odluke gradonačelnika navedeno je i da Subotica ima sve neophodne potencijale da postane pri zeleni grad u državi, zahvaljujući, kako je dolosvno navedeno, brojnim investicijama u komunalnu infrastrukturu.

Gradonačelnik Bakić je 27. avgusta ove godine pojedinačnim davanjem Goranu Todorovu, suvlasniku sajta Subotica.com, odnosno njegovoj firmi PR VEB portal “Sucom media”, dodelio dodatnih 600.000 dinara za sufinansiranej projekta “Boljom informisanošću do odgovornijeg ponašanja”. U obrazloženju svoje odluke, Bakić je naveo svrhu projekta Gorana Tororova: objektivan, profesionalan i pravovremen način izveštavanja, te praćenje, kako je doslovno navedeno, aktuelnih dešavanja u vezi sa iznenadnim i ponovnim nastankom opasnosti od mutiranja virusa kovid 19.

“U planu je da se uradi izveštavanje javnosti o pandemiji u Subotici”, doslovno je navedeno u Bakićevom rešenju.

Nove subotičke novine su nedeljnik pod potpunom kontrolom Srpske napredne stranke.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.