blank

Besplatni preventivni pregledi u nedelju u Opštoj bolnici

U OB Subotica sutra će u period od 8 do 16 časova biti organizovani preventivni pregledi namenjeni ženama starijim od 40 I muškarcima koji imaju više od 49 godina. Akciju sporvodi Ministarstvo zdravlja preko 150 zdravstvenih ustanova širom Srbije.

blank
Foto: Subotičke.rs

Nije potreban nikakav uput, nikakva zakazivanja, građani samo treba da dođu u internistički deo polikliničke službe u Opštoj bolnici Subotica, u periodu od 8 do 16 časova – izjavio je dr Saša Dželebdžić, v.d. direktora OB Subotica.

Za žene preko 40 godina biće organizovan ultrazvučni pregled dojki, a za muškarce preko 49 godina PSA-test, tumorski marker karcinoma prostate.

U OB Subotica se nadaju da će odziv biti veliki, a ako neko od zainterseovanih sugrađana je bude stigao na red u nedelju, moi že to da odradi na nekoj od sledećih akcija, koje će biti organozovane na sličan način. Preventicni pregledi mogu da se obave I bez overene zdravstvene knjižice, uz prikaz lične karte.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 22 do 34 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.