blank

Bez odgovora gradonačelnika na našu molbu za intervju

blank

Redakciji nije jasno kako se Bakićev ignorantski stav uklapa u njegovu tvrdnju da su njegova vrata širom otvorena za sve građane. 

Branko M. Žujović

Gradska služba zadužena za odnose sa javnošću nije odgovorila na naš zahtev, prosleđen imejlom 23. avgusta, da sa gradonačelnikom Stevanom Bakićem napravimo intervju koji bi, mimo običaja, bio objavljen nakon autorizacije.

Tema razgovora sa Bakićem trebalo je da bude protest subotičkih poljoprivrednika tokom kojeg je gradonačelnik najpre tvrdio da on i Grad nisu nadležni, da bi tokom svog drugog sastanka sa poljoprivrednicima svojim sagovornicima stavio do znanja da odlično poznaje njihove privatne i porodične prilike, da bi na kraju, nakon sastanka koji su poljoprivrednici imali sa pokrajinskim premijerom Igorom Mirovićem, Bakić, ipak, pristao da sa njima razmotri načine ne koje bi Grad mogao da im pomogne.

Gradonačelnika smo želeli da pitamo puno toga u vezi sa njegovim stavom prema poljoprivrednicima i njegovoj promeni pristupa kada su oni u pitanju. Takođe nas je zanimala pozadina njegovog stavljanja do znanja poljoprivrednicima, tokom zvaničnih razgovora, da je odlično upoznat sa njihovim privatnim i porodičnim prilikama.

Uprkos našoj ponudi da tekst intervjua bude autorizovan u Gradskoj kući pre objave, nikakav odgovor nismo dobili.

Pre oko dve godine veliki intervju sa tada novim gradonačelnikom bio nam je obećan za stoti dan njegovog mandata, pod istim uslovima autorizacije, ali Bakić ni tada na kraju nije pristao da govori za našu redakciju.

Redakciji sajta Subotičke.rs nije jasno kako se Bakićev ignorantski stav uklapa u njegovu tvrdnju da su njegova vrata širom otvorena za sve građane. 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Bez odgovora gradonačelnika na našu molbu za intervju”

  1. Na žalost imao sam iskustvo sa dotičnim ne mogu reći gospodinom,jer ne zaslužuje. Posle skoro godinu dana mojih molbi da će rešiti problem dobio sam poziv da odem u gradsku kuću na razgovor. Na razgovoru je se vrlo pravio vešt i kao tipa u šoku je i on sam šta rade gradske vlasti, na pitanje kako je moguće da preduzetniku koji plaća redovno porez zabrane marketing to jest reklamu, jer pametni ljudi su izmislili marketing da bi se biznis podizao, a ja sam još dobio pretnje od gradske vlasti da ću platiti do pola miliona kazne ako budem bilo gde se reklamirao, znači užas po prvi put sam se sreo sa takvim nečim, da bi dotični Bakić sve to saslušao i tipa on je sam u šoku i naravno na tome je i ostalo, a ja sam puk’o novaca i novaca i na kraju morao sam da zamrznem firmu. Bilo je naravno još tu pitanja koje dotični ni posle mnogo vremena nije rešio, tamo samo služi da uzima od naroda pare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.