blank

Berze i Černik kandidati Mađarskog pokreta na republičkim izborima

blank

Kandidati dobili jednoglasnu podršku na skupštini pomenute političke organizacije održanoj juče na Paliću

Mađarski pokret saopštio je da poziva vojvođanske Mađare i sve građane na, kako je navedeno, zajedničko opoziciono delovanje i podršku zajedničkim kandidatima opozicije.

„Na predstojećim izborima za republičku skupštinu, u aprilu 2022. godine, kandidati Mađarskog pokreta će se naći na zajedničkoj izbornoj listi jedinstvenog građansko-zelenog bloka koji predvodi Nebojša Zelenović. Na ovaj način vojvođanskim Mađarima ćemo ponuditi alternativu poltronskoj politici Saveza vojvodanskih Mađara.

Na skupštini Mađarskog pokreta, održanoj 18. decembra, članovi ove organizacije su izrazili spremnost da aktivno učestvuju u ovim progresivnim političkim procesima, čiji je cilj da posle aprilskih izbora radimo na izgradnji jedne drukčije Srbije, u kojoj građani mogu pristojno živeti i koja je privržena evropskim građanskim vrednostima.

Na skupštini održanoj na Paliću, predstavili su se vodeći kandidati Mađarskoj pokreta na predstojećim republičkim izborima: to su Arpad Černik iz Subotice i Gizela Berze iz Sente.

Skupština Mađarskog pokreta je jednoglasno podržala ova dva kandidata koji će uskoro početi svoju izbornu kampanju”, mavedeno je u saopštenju Mađarskog pokreta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.