blank

Dizači tegova učestvovali na turniru u Somboru

KDT Spartak je učestvovao u rekordnom broju od 29 takmičara na turniru za učenike osnovnih i srednjih škola u dizanju tegova koji je održan Somboru u nedelju, 29. januara.

blank
Foto: KDT Spartak/Tibor Hasko

Ivan Erdeg iz OŠ Petefi Šandor (14god.) proglašen je za najuspešnijeg osnovnoškolca dok je Benčik Maša Balaž iz Politehničke škole (17 god.) najuspešniji srednjoškolac.

Nagrade su dobili i Mihajlo Šijak, osvojivši 2.mesto u apsulutnom plasmanu za učenike srednjih škola i Nemet Ričard (14.god) koji je bio treći u apsolutnom plasmanu za učenike osnovnih škola.

Uspeh je ostvaren i u ekipnoj konkurenciji.

Prvak u konkurenciji srednjih škola je Politehnička škola koja je nastupila u sastavu: Benčik Maša Balaž, Marin Vukov i Mate Buš, dok je srebrnu medalju osvojila OŠ Petefi Šandor u konkurenciji osnovnih šklola sa ekipom u sastavu, Ivan Erdeg, Mark Juhas, Atila Rožnjik.

Treneri koji su vodili takmičare su: Čongor Nađ i Tibor Haško.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 6 stepeni Celzijusa. Nepovolјna biometeorološka situacija za hronično oboleleosetlјive

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.