blank

Dobrotvorni koncert za akciju „Krov nad glavom”

blank

Združena akcija „Krov nad glavom” saopštila je da će u subotu, u Klubu “Mladost”, od 17 časova, biti održan dobrotvorni koncert u korist akcije „Obrok solidarnosti”.

Nastupiće “Lepša Brena”, JAL (Josip a Lisac) i “Stroberiz”.

Zbog epidemijskih mera, od 20 časova će za ulazak biti potreban zeleni sertifikat. Cena ulaznice biće dobrovoljni prilog.

U saopštenju je navedeno da postoji mogućnost da se početak koncerta pomeri na 20 časova ukoliko se, prema najavama, mere protivepidemijske zaštite na sednici kriznog štaba danas ukinu.

Publika će o ovome blagovremeno biti obaveštena na stranicama na „Fejsbuku” i „Instagramu”.

Akciju „Obrok solidarnosti” pokrenuo je kolektiv Združene akcije „Krov nad glavom” Subotici u novembru 2020. U okviru nje se kuvaju topli obroci za socijalno ugrožene na teritoriji grada Subotice. Akcija „Obrok solidarnosti“ trajala je prvobitno od novembra 2020. do juna 2021.

„Od septembra 2021. do januara 2022. smo tražili adekvatan prostor za kuvanje i zahvaljujući solidarnom građaninu koji ga je obezbedio, naša akcija se nastavlja i u 2022. godini. Do sada smo imali 33 akcije kuvanja i kuvali smo za preko 200 ljudi.

Naše aktivnosti finansiramo isključivo donacijama solidarnih građana, rad zasnivamo na dobrovoljnoj bazi, međusobnoj saradnji i uvažavanju, koristeći svoje slobodno vreme. Iz tog razloga veoma nam je značajan doprinos zajednice, te vas pozivamo da dođete na dobrotvorni koncert i podržite nas”, poručili su.

Svi zainteresovani mogu da podrže akciju i donacijama na račun udruženja „Ekoslavija”: 200-3300070101029-06.

Primalac: Ekoslavija, Subotica
Svrha uplate: Obrok solidarnosti Subotica
Šifra plaćanja: 289

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.