blank

Dok sve nekontrolisano poskupljuje, vlast narodu servira rijaliti o povećanju broja ministarstava

blank
Udruženi sindikati Srbije „Sloga” izrazili su zabrinutost zbog sve većeg i nekontrolisanog poskupljanja hrane, malih zarada i smanjenja kupovne i platežne moći, dok se sa druge strane narodu „serviraju nova obećanja o boljem životu i rijaliti u vidu povećanja broja ministarstava i sastavljanja nove Vlade Srbije”.

„Sloga” navodi da je neverovatno da ova vlast i njeni koalicioni partneri punih deset godina uveravaju narod da je za sve kriva prethodna vlast, teška ekonomska situacija u svetu i rat na teritoriji Ukrajine.

„Podsećamo da je još 2014. godine, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, tada predsednik Vlade, nakon izbora govorio da će se broj ministarstava smanjivati, da bi sada, osam godina kasnije i u vreme najveće svetske i domaće ekonomske krize povećao na čak 25 resora. Gde je tu logika?

Naravno da svaki rat pogoršava i ekonomsku i političku situaciju, ali ovaj, unutrašnji, sa demagoškim pristupom prema sopstvenom narodu je najgori, i on služi jedino za nastavak ličnog bogaćenja predstavnika aktuelne vlasti i sakrivanja sopstvene odgovornosti za 10 godina našeg sveopšteg propadanja.” — zaključuju Udruženi sindikati Srbije „Sloga”.

Foto: pixabay

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Malo i umereno oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 2 do 15 stepeni Celzijusa. U toku pre podneva očekivane su

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.