blank

Apel “Subotičkih njuškica”: U jednom danu pronađeno čak 19 štenaca, hitno im je potrebna pomoć

blank

Trenutno imamo još 12 štenaca kojima tražimo dom, a udomili smo ih u poslednjih mesec dana 7

Neformalna grupa “Subotičke njuškice”, koja je protekloh godina spasila, izlečila i udomila stotine pasa, saopštila je danas da je samo danas pronađeno 19 štenaca i da za njih trenutno nemaju rešenje. “Njuškice” su pozvale građane koji mogu da im pomognu da se ovi psi udome.

“Šta uraditi? Mi nemamo gde sa njima! Nije nam problem da uđemo u šiblje i da izađemo puni čičaka i ispečeni od kopriva, ali fizički da ih sklonimo nemamo gde. Nahranili smo ih, dali im tabletice protiv parazita, više od toga nažalost ne možemo. Gradski azil takođe ne može. Ne primaju štence, a i za mame ovih štenaca smo ih molili 2 godine da ih uhvate strelicama za uspavljivanje, da bi bile sterilisale, jer mi nismo uspeli, a pokušavali smo bezbroj puta. Za to vreme smo sa iste lokacije sklonili i sterilisali više od 10 ženki i veliki broj štenaca koje smo mogli da uhvatimo

Trenutno imamo još 12 štenaca kojima tražimo dom, a udomili smo ih u poslednjih mesec dana 7! Nemojte nam pisati ‘pomozite im’, jer smo u poslednje 3 godine sklonili na stotine štenaca i stotine pasa i veliki broj mačaka! Sterilisali smo stotine pasa i veoma mnogo maca! Red je da se još neko uključi i da pokušamo svi zajedno! Ovo ne bi trebao da bude samo naš problem nego problem svih nas kojima je stalo do ovih nedužnih bića…”, navele su “Subotičke njuškice” u objavi na svojoj Fejsbuk stranici.

Foto: printskrin snimka objavljenog na Fejsbuk stranici “Subotičkih njuškica”

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.