Subkultura

Humanitarni koncert Udruženja „ZaJedno“

Udruženje „ZaJedno“, koje 35 godina pruža podršku deci sa smetnjama u razvoju, mladim i odraslim osobama sa invaliditetom, kao i njihovim porodicama, u sredu, 4. avgusta, na palićkoj Letnjoj pozornici priređuje „Zajedno za ZaJedno”.

Od 18 časova i 30 minuta biće organizovane aktivnosti za decu (radionica, animator za decu, ukrašavanje i modeliranje balona) koje će potrajati i tokom koncerta, a sam koncert počinje u 19 časova. Nakon završetka koncerta, sledi salsa druženje koje će trajati do 23 časa.

Cena ulaznice je 600 dinara. Deca ispod 14 godina ne plaćaju ulaznicu, s tim što na koncert mogu da dođu isključivo u pratnji punoletne osobe.

Ulaznice za koncert prodaju se u Udruženju “ZaJedno”, Đure Đakovića 23/1, ponedeljkom i sredom, od 17 do 19 časova, u ZND Natura stil (Trg cara Jovana Nenada 11 u gradu i Krfska 5a na Paliću, kod ulaza u Zoološki vrt) i na sam dan koncerta na blagajni Letnje pozornice.

U slučaju lošeg vremena, koncert će biti održan u amfiteatru (bioskopu) Otvorenog univerziteta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on vk
Share on telegram
Share on whatsapp

Povezane vesti

Piknik i koncert u šumi

Udruženje građana „Klara i Rosa“ u saradnji sa javnim preduzećima „Vojvodinašume“ i „Palić-Ludaš“, te udruženjima „Poželi želju” i „Četvrta Mini-Jugoslavija”, organizuje piknik i koncert u

Detaljnije »

Prijavite se na našu mejling listu

Besplatno jednom nedeljno stizaće

Vam najvažnije vesti na mejl.

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.