blank

Naš portal na Vidovdan organizuje javnu projekciju najnovijeg filma Borisa Malagurskog

blank
Redakcija portala Subotičke.rs 28. juna će organizovati besplatnu javnu projekciju najnovijeg filma Borisa Malagurskog “Crna Gora: Podeljena zemlja” na centralnom gradskom trgu kod nekadašnje Zelene fontane, sa početkom u 21 čas.

Podsetimo, direktor Otvorenog univerziteta Ilija Tatić i vršilac dužnosti direktora Art bioskopa “Aleksandar Lifka” Aleksandar Toković bez prihvatljivog obrazloženja su odbili da najnovije ostvarenje poznatog subotičkog režisera prikažu u bioskopima kojima rukovode.

Redakcija portala Subotičke.rs smatra da ovdašnja publika ima pravo na projekciju filma koji je privukao veliku pažnju javnosti na Balkanu i koji se, pritom, prikazuje širom Srbije.

– Pitanje je principa, a ne ličnog stava prema stvaralaštvu Malagurskog, da film “Crna Gora: Podeljena zemlja” bude javno prikazan i u Subotici – poručio je urednik našeg portala Branko M. Žujović. – Vidovdan je u simboličkom smislu praznik slobode, a Subotica ima pravo na slobodan bioskopski repertoar, tim pre što značajan broj naših sugrađana želi da u svom gradu odgleda najnovije ostvarenje Malagurskog. To im niko ne može zabraniti.

Očekuje se da će Malagurski prisustvovati subotičkoj projekciji svog najnovijeg filma.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.