blank

Otkazana projekcija filma “Crna Gora: Podeljena zemlja”

blank

Subotička gradska uprava danas do isteka radnog vremena nije odgovorila na zahtev naše redakcije da odobri korišćenje javnog prostora kod nekadašnje Zelene fontane, prosleđen pretprošlog ponedeljka

Javna projekcija filma “Crna Gora: Podeljena zemlja” Borisa Malagurskog, koja je trebalo da se održi na Vidovdan, 28. juna, kod nekadašnje Zelene fontane sa početkom u 21 čas, u organizaciji naše redakcije, neće biti održana zato što subotička gradska uprava danas do isteka radnog vremena u 15 časova nije odgovorila na naš pisani zahtev da odobri korišćenje javnog prostora, uredno predat pretprošlog ponedeljka.

Početkom ove nedelje našoj redakciji je iz gradske uprave usmeno poručeno da je “šefica na godišnjem odmoru” i da odgovor zbog toga kasni. Pre dva dana su nam poručili da ćemo odgovor dobiti u četvrtak ili petak. Odgovor, međutim, nije stigao ni danas, iako smo gradsku upravu zvali u tri navrata.

– Redakcija portala Subotičke.rs će, bez reči komentara, pustiti da činjenice govore za sebe. Kinezi kažu da onaj ko je sposoban da se obrazom zacrveni ne može biti crnog srca. Pre ili kasnije, Subotičani koji to žele imaće priliku da odgledaju najnovije ostvarenje Malagurskog – izjavio je urednik našeg portala Branko M. Žujović.

Podsetimo, direktori bioskopa “Eurosinema” i “Aleksandar Lifka” odbili su ranije bez obrazloženja da prikažu najnoviji film Borisa Malagurskog.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.