blank

Rotari klub prikupio novac za stipendiranje srednjoškolaca

blank

Rotari klub Subotica saopštio je da je 11. septembra održao svoju tradicionalnu humanitarnu akciju „Plodovi humanosti”, u okviru manifestacije „Berbanski dani” na Paliću.

U akciji je, kako je navedeno u saopštenju, učestvovalo više od 80 članova kluba, njihovih porodica i prijatelja, ali i učenici Ekonomske srednje škole „Bosa Milićević“ i članovi Udruženja za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama „ZaJedno“.

Iz Rotari kluba poručuju da su veoma zadovoljni odzivom i da je tokom akcije prodato 4.000 obroka, te da će uskoro raspisati konkurs za stipendiranje srednjoškolaca i studenata za školsku 2021/2022. godinu.

“Zahvaljujemo se privatnim i javnim preduzećima, gradskim institucijama i ustanovama, medijima i pre svega građanima koji su i ove godine podržali našu akciju i time učinili subotičkim srednjoškolcima i studentima obrazovanje lakšim i dostupnijim. Takođe, zahvaljujemo se i našim dugogodišnjim dobavljačima hrane i pića i svima ostalima bez kojih ovaj događaj ne bi bio moguć”, navedeno je u saopštenju Rotari kluba.

Foto: Rotari klub Subotica

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 5 do 13 stepeni Celzijusa. Osobe sa srčanim i respiratornim obolјenjima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.