blank

U “Galen farmu” još uvek nemaju potvrdu o rezultatima licitacije za zakup subotičkih apoteka

blank
Kako je redakciji našeg portala jutros potvrđeno u “Galen farmu”, ova kompanija još uvek od subotičke gradske uprave nije dobila zvanično obaveštenje o rezultatima licitacije za zakup subotičkih apoteka, održane u petak.

Službenica “Galen farma”, koja se predstavila samo imenom Jasna, rekla nam je da direktor ove kompanije u petak nije bio u mogućnosti da prisustvuje licitaciji, već da je kompaniju tom prilikom predstavljao oadvokat, ali da detalji licitacije još uvek nisu poznati.

blank

– Još uvek ništa ne znamo. Od subotičke gradske uprave dobili smo jedino imejl kojim su nas obavestili da ispunjavamo tenderske uslove. Za sve ostalo, uključujuči tu i informacije o konačnom pobedniku i broju učesnika na licitaciji, moraćemo da sačekamo zvanične rezultate – rekla nam je Jasna iz “Galen farma”.

Na zvaničnom sajtu Apoteke Subotica još uvek nisu objavljeni rezultati licitacije, kao ni na zvaničnom sajtu Gradske kuće.

Kompanija “Dr Maks” u četvrtak je našu redakciju obavestila da je njena prijava na tender za zakup subotičkih apoteka odbijena, zbog čega je ova kompanija, kako je navedeno u dopisu našoj redakciji, razočarana i zbunjena.

Sudeći prema nezvaničnim informacijama, na tender za zakup subotičkih apoteka odazvale su se sveg adve kompanije, “Galen farm” i “Dr Maks”, s tim što je prijava “Dr Maksa” odbijena.

“Uslovi za učešće u zakupu javnih prostorija, tj. apoteka koje izdaje Apoteka Subotica, bili su krajnje formalistički i diskriminatorski i isključili su gotovo svaki lanac apoteka koji je aktivan na srpskom tržištu. U suštini, postojao je samo jedan lanac koji je ispunio sve kriterijume. Ne verujemo da je ograničavanje učesnika na jednog ponuđača u interesu građana Subotice, naročito ako su iz procesa tendera isključeni finansijski najjači ponuđači, poput nas samih”, navedeno je u dopisu “Dr Maksa” našoj redakciji.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.