blank

Dveri podržavaju današnji protest

blank

Životna sredina nema ideologiju, ona ima samo svoje čuvare ili nasilnike koji je uništavaju.

Subotičke Dveri saopštile su da daju punu podršku građanima, današnjem protestu i blokadi puta na raskrsnici kod hotela “Patrija”.

“Zakon o referendumu i Zakon o eksproprijaciji momentalno treba povući. Skupština Republike Srbije ne sme da bude ekspozitura stranih multinacionalnih kompanija, već uvek po svakom pitanju da donosi odluke samo u skladu sa zakonima, Ustavom i u interesu naroda i građana Repubilke Srbije.

Dveri Subotice veoma dobro znaju da patriotizam nije samo busanje u prsa, već da je to i zalaganje za zdravu životnu sredinu, kojoj smo mi iz Dveri odavno posvećeni. Pitanje kvaliteta životne sredine je pitanje od važnosti za sve naše građane i nije dopustivo da to pitanje bilo ko svojata.

Životna sredina nema ideologiju, ona ima samo svoje čuvare ili nasilnike koji je uništavaju.

Sadašnja vlast se na žalost ponaša kao nasilnik i najodgovornija je za sva trovanja koja nam se dešavaju. Pitanje je samo vremena kad će za to i da odgovara”, navedeno je u saopštenju subotičkih Dveri.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 4 do 18 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će biti i dalјe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.