blank

Fokus grupa o nedostacima i mogućnostima u Subotici

blank

Udruženje građana „Klara i Rosa” pozvalo je Subotičane da se uključe u fokus grupu odnosno razgovor o definisanju problema, nedostataka, ali i mogućnostima za izgradnju boljeg kulturnog prostora u Subotici, u kom bi bilo moguće stvaranje i povezivanje pripadnika različitih generacija, nacionalnosti i obrazovnih profila.

Kako je navedeno, cilj udruženja jeste da istraže kakve su danas kulturne potrebe građana, te koji su nedostaci i mogućnosti u Subotici.

Okupljanje je zakazano za utorak u prostorijama Mesne zajednice Dudova šuma, s početkom od 18 časova i 30 minuta, a zainteresovani treba da popune anketu i da se prijave na sledećem linku.

Kako je navedeno, fokus grupu realizuju UG „Klara i Rosa” i Centar za savremenu kulturu i umetnost u okviru programa „Centar za savremenu kulturu i umetnost kao pokretač društvene promene“, a projekat su podržale i Nacionalna koalicija za decentralizaciju, Fondacija „Jelena Šantić”, Grupa 484 i Evropska unija.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Žreb za polufinale Kup-a

U prostorijama Fudbalskog saveza Srbije, na Terazijama, održan je žreb parova polufinala Kupa Srbije za fudbalerke. Parove je izvlačila, uz asistenciju Momčila Marića, komesara za

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.