blank

Fudbal: Spartak – Partizan 1:2

Fudbaleri Spartaka poraženi su na svom terenu rezultatom 1:2 (0:1)  od Partizana u okviru 22. kola Mozzart bet Super lige.

blank
Foto: FK Spartak

Spartak: Dubljanić, Tanasin (84. Bonsu), Ostojić (52. Bogićević), Marinković, Vitorović, Addo, Shimura, Stanić (84. Đurasović), Bijelović (84. Dunđerski), Srećković (72. Todoroski), Hrstić.

Partizan: Popović, Filipović, Marković, Vujačić, Urošević, Traore (62. Andrade, 84. Ilić), Belić (77. Fejsa), Diabete, Natho (77. Baždar), Menig (63. Jović), Gomes.

Strelci: 0:1 Gomes (41′), 1:1 Stanić (54′), 1:2 Gomes (67′)

Nisu uspeli fudbaleri Spartaka da jos jednom iznenade Partizan kao u prvom delu šampionata kada su slavili u Beogradu.

Partizan je prvi zapretio u 4. minutu, kada je centrirao Natho, a loptu u šesnaestercu nije uspeo da zahvati Gomes. Spartak je nekoliko minuta kasnije imao priliku kada je Srećković probio po levoj strani i centrirao loptu pred gol gde je odlično odreagovao Vujačić i otklonio opasnost.

Partizan je najbolju priliku imao u 30. minutu kada se istakao golman Dubljanić odbranivši odličan šut Filipoviću. Spartak je najbolju priliku za gol u prvom poluvremenu imao u 34. minutu kada je centrirao je Bijelović, glavom je loptu zahvatio Šimura koji pogađa jednog igrača Partizana. Partizan je do prednosti došao u 41. minutu. Menig je asistirao Gomesu koji dovodi svoj tim u vođstvo.

Spartak je odlično ušao u drugo poluvreme, Bijelović je prevario Šćekića, proigrao Šimuru, koji ostavlja povratnu do Stanića koji šutira iz prve za izjednačenje u 54. minutu. Trinaest minuta kasnije Partizan je ponovo došao do vođstva. Jović je napravio dar mar po levoj strani i lepo šutirao, golman Dubljanić je odbio loptu na koju natrčava Gomeš i postiže svoj 13. gol u sezoni. Do kraja utakmice nije bilo prilika i Partizan je iskusno meč priveo kraju.

Spartak se nakon odigranog 22. kola nalazi na 14. mestu sa 18 osvojenih bodova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.