blank

Fudbal: TSC poražen u Novom Pazaru

U prvom kolu nastavka šampionata Super lige Srbije, fudbaleri TSC-a nisu uspeli da upišu bodove na gostovanju u Novom Pazaru. Poraženi su rezultatom 2:1 (0:0).

blank
Foto: FK TSC

Pred oko 2.500 gledalaca na stadionu Novog Pazara, fudbaleri TSC-a propustili su šansu da odnesu bodove u Bačku Topolu.
Nakon izuzetno nezanimljivog prvog poluvremena u kome nije bilo velikih šansi, u drugom delu utakmice usledio je pravi spektakl.

Bačkotopolčani su do prednosti došli u 64. minutu majstorskim pogotkom Saše Jovanovića. Izjednačenje Novom Pazaru doneo je Bojica Nikčević 15 minuta kasnije.

Konačan rezultat i tri boda domaćinu doneo je Slobodan Stanojlović pogotkom u 89. minutu igre.

TSC je nastupio u sastavu: Ilić, Cvetković, Stojić, Čalušić, Cvetinović, Stojković, Kuveljić, Radin, Jovanović (Vukić), Đakovac, Ratkov.

Novi Pazar je nastupio u sastavu: Kljajić, Pešukić, Rubežić, Joksimović, Jović (Kurdić), Momčilović, Nikčević, Mijić, Stanojlović, Đuričković (Radovac), Gavrić (Filipović), Majdevac.

Nakon meča strateg TSC-a, Žarko Lazetić, je bio je vidno nezadovoljan porazom. „Naravno da ćemo analizirati našu igru, ali utisak koji je ostao meni je da nismo imali ravnopravne uslove. Neka pogleda neko ko se bavi kako su ovde svirani penali Vojvodini i tako dalje. Svi pričamo o trećem mestu, borićemo se, ima još puno utakmica, ništa epohalno se nije desilo, ali ako bude išlo u ovom smeru, sigurno neće biti dobro ni fudbalu u celini, ni nama kao klubu”, izjavio je Lazetić na konferenciji za medije. 

TSC se nakon odigranog 20. kola nalazi na 3. mestu sa osvojenih 39 bodova.

blank
Foto: srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 22. kolo

Za vikend su na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani mečevi 22. kola. Udarnik iz Višnjevca i Vinogradar iz Hajdukova su pretrpeli poraze na svojim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.