blank

Fudbaleri Spartaka poraženi u generalnoj probi

Nisu uspeli fudbaleri Spartaka da savladaju ekipu RFK Novi Sad u generalnoj probi pred nastavak Super lige Srbije. Na Gradskom stadionu pred oko 200 gledalaca rezultat je bio 1:0 (1:0) u korist ekipe iz Novog Sada.

blank
Foto: Spartak

Subotičani su dobro igrali u većem delu meča, dominirali i imali dosta šansi, ali nisu uspeli da postignu pogodak. Iako je Spartak bio konkretniji,  gosti su uspeli da dođu do gola,  Jovanović se dobro snašao u jednoj gužvi pred golom Spartaka i sa pet metara postigao jedini pogodak na meču. 

Spartak je pretio preko Đurasovića, Ubiparipa i Tumbasovića, ali je golman gostiju Prodanović bio na visini zadatka. U drugom poluvremenu obe ekipe su igrale u kombinovanim sastavima.  Najizgledniju priliku za Spartak imao je Ubiparip kada je pogodio stativu gola gostiju.

Spartak je nastupio u sastavu: Manojlović, Tanasin, Bogićević, Marinković, Vitorović, A.S. Đurasović, Tumbasević, Stanić, Todoroski, Srećković, Ubiparip. Igrali su još: Dulić, Dunđerski, A.M. Đurasović, Ostojić, Alfonso, Šimura, Simin, Stajković, Rošević, Bugarin, Tošeski.

RFK Novi Sad je nastupio u sastavu: Prodanović, Mažić, leandro, Milošević, Mirković, Jovanović, Daničić, Serdar, Balabanović, Živković, Mladenović. Igrali su još: Nović, Blagojević, Milovanović, Stanić, Radivojević, Reljić, Regan, Kokir, Vlalukin, Mirosavljev, Milisavljević.

Spartak će prvu utakmicu u nastavku Prvenstva Mozzart bet Super lige igrati na svom terenu protiv ekipe Čukaričkog. Susret je zakazan za subotu, 4. februara, na Gradskom stadionu, sa početkom u 18 časova.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 6 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike će biti i dalјe

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.