blank

Fudbalski klub Spartak ozvaničio saradnju sa školom fudbala „Spektar“ (VIDEO)

YouTube video

Fudbalski klub Spartak zvanično je objavio da je uprava kluba, na obostrano zadovoljstvo, ozvaničila saradnju sa školom fudbala „Spektar“ iz Sombora. Po rečima Vladimira Torbice, „Spektar“ je dugi niz godina prisutan u bazičnom i omladinskom fudbalu.

„Ugovor je potpisan na dve godine, a nadam se da će se saradnja nastaviti i nakon ovog perioda“, rekao je Vladimir Torbica.

Branko Žakić, predsednik škole fudbala Spektar, veoma je zadovoljan što je sklopljen ovaj ugovor i što će Spektar sarađivati sa tako velikim klubom kao što je Spartak.

blank
Foto: FK Spartak

„Spektar je osnovan 1. septembra 1995. godine, i za to vreme je mnogo dečaka i devojčica, talentovanih igrača i fudbalera ostavilo trag, kako u našem klubu, tako i u srpskom fudbalu, odnosno inostranstvu. Pre nas postojale su samo dve škole fudbala, Bubamara iz Kraljeva i RMR Vojvodina (NS). U malim sredinama kakav je Sombor, imamo pet klubova, pet školica fudbala i jako je teško u današnje vreme održati se i raditi onim tempom kako bismo želeli. Spektar ima neku svoju dušu, gde su svi jedna velika familija, od druženja na terenu, tako i van njega”, izjavio je Branko Žakić.

Po rečima Vladimira Torbice i Branka Žakića, buduća saradnja podrazumeva da škola fudbala Spektar svakog leta tokom letnjeg prelaznog roka svoje najtalentovanije igrače usmeri prema Superligašu Spartaku.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Fudbalski klub Spartak ozvaničio saradnju sa školom fudbala „Spektar“ (VIDEO)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.