blank

Futsaleri Spartaka deklasirani od Winter sporta (FOTO+VIDEO)

YouTube video

U okviru 16. kola druge Futsal lige Srbije Spartak je poražen od ekipe Winter sport rezultatom 2:7 (0:2). 

U najavi ovog meča očekivali smo veoma zanimljiv duel dve ekipe, ali Spartak ipak nije uspeo da se odupre odličnoj ekipi iz Niša. Desetkovani Subotičani neigranjem nekoliko glavnih igrača dali su sve od sebe u ovom susretu.

Spartak je nastupio u sastavu: Bjelica, Nedić, Mijatović, Sili, Lučanović, Horvatski, Kujundžić, Popović, Bašić, Vlajnić, Čičić, Zolnajić.

Wintersport je nastupio u sastavu: Milenković, Ristić, M. Radenković, Stevanović, Ilić, Đorđević, Janković, Marjanović, Inajetović, D. Radenković, Kostić.

Gosti iz Niša prvi su pripretili preko Marjanovića, da bi zatim Spartak imao priliku preko Zolnajića kojem je šut iz daljine odbranio golman gostiju. Igrač gostiju Kostić u velikom delu susreta zadavao je probleme Spartaku.

blank
Foto: Srbijasport

Gosti dolaze do vođstva preko Marjanovića, nedugo zatim Ilić postiže pogodak za 0:2 posle greške Spartaka. Na poluvreme se odlazi prednošću gostiju od 2:0.

Svi su mislili da će domaćini u drugom delu napasti goste i preokrenuti rezultat, ali na samom početku nastavka igre, Ristić postiže gol za 3:0.

Najbolji igrač susreta Kostić odličnim šutem iz daljine pogađa za 0:4.

Pokušavali su domaćini preko Mijtavovića iz prekida i Zolnajića, ali je golman gostiju rutinski branio. Na 0:5 povisuje Inajetović iz prekida sa strane, zatim Radenković pogađa za 0:6. Ristić sa druge stative rutinski pogađa za 0:7.

Spartak je, ipak, u poslednjim minutima uspeo da dođe do dva gola preko Nedića. Najpre je Nedić prošetao do gola gostiju, a zatim postigao fantastičan pogodak za konačnih 2:7.

Spartak nakon nepotpunog 16. kola na tabeli Druge futsal lige zauzima 4. mesto sa 22 osvojena boda.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.