blank

„Golubovi“ nastavljaju pripreme u Subotici, predstavljena nova pojačanja (VIDEO)

YouTube video

Na pripremama u Turskoj boravila su 32 prvotimca Spartaka, od kojih su šestorica iz omladinskog pogona. Odigrano je sedam pripremnih utakmica sa timovima iz Ukrajine, Slovačke i Bugarske 

Posle povratka sa priprema u Turskoj, ekspedicija Fudbalskog kluba „Spartak“ nastavila je kod kuće pripreme za prolećni deo prvenstvene sezone, a na Gradskom stadionu danas su predstavljena dva nova pojačanja: Lazar Milutinović (24) iz Kragujevca, kao krilni napadač i Miloš Rošević (21), centarfor pristigao iz taječarskog „Timoka“.

blank

Pre njih dvojice, redove subotičkog kluba pojačali su Milan Jelovac (28) iz Pljevalja, Marko Žulj (26) iz Bosne i Hercegovine i Filip Tomašković (22) iz Hrvatske.

Na pripremama u Turskoj boravila su 32 prvotimca Spartaka, od kojih su šestorica iz omladinskog pogona. Odigrano je sedam pripremnih utakmica sa timovima iz Ukrajine, Slovačke i Bugarske.

Prema rečima direktora Spartakove omladinske škole, Vladimira Torbice, najvažniji će biti početak drugog dela prvenstvene sezone. Torbica je danas najavio da će se „plavi golubovi“ iz drugog plana boriti za to četvrto mesto i izlazak na evropsku scenu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.