blank

Gradonačelnik dodelio pola miliona medijskoj kući Balkan TV

blank

Medijska kuća iz Sremske Kamenice novac iz subotičke gradske kase dobila za projekat “Odgovorni i zdravi” za praćenje dešavanja u vezi sa mutiranjem virusa kovid 19, iako je na ovogodišnjem konkursu već dobila milion dinara

Branko M. Žujović

Gradonačelnik Stevan Bakić 11. avgusta ove godine dodelio je pola miliona dinara iz subotičke gradske kase preduzeću Balkan kablovska d. o. o. iz Sremske Kamenice (Ulica jasmina 100) za projekat “Odgovorni i zdravi” u okviru kojeg će, kako je navedeno u obrazloženju odluke, pomenuta medijska kuća pratiti dešavanja u vezi sa mutiranjem virusa kovid 19 u našem gradu.

Istovetno kao u gradonačelnikovom rešenju o dodeli iznosa od 600.000 dinara suvlasniku sajta Subotica.com Goranu Todorovu, i u ovom je navedeno je da je u planu da se “uradi izveštavanje javnosti o pandemiji u Subotici”.

Sudeći prema slovu gradonačelnikovog rešenja, svrha pomenutog projekta je praćenje aktuelnih dešavanja iznenadnog i ponovnog nastanka opasnosti od mutiranja virusa kovid 19 u Subotici, razgovor sa građanima i stručnim licima, kao i, kako je doslovno navedeno, uticaj na svest pojedinaca i čitavog društva u vezi sa pandemijom.

Na sajtu medijske kuće Balkan TV iz Sremske Kamenice postavljena je rubrika “Subotica danas” koju čine sadržaji preuzeti sa zvaničnog sajta subotičke gradske uprave, te saopštenja Stevana Bakića i predsednika gradske skupštine Balinta Pastora.

Balkan kablovska d. o. o. je za rubriku “Subotica danas” na ovogodišnjem medijskom konkursu u Subotici već dobila milion dinara. Na konkursnom rešenju od 20. aprila ove godine, navedeno je da je adresa firme Balkan kablovska d. o. o. u Novom Sadu, Futoški put 51. Navedeno je tada da će projekat “Subotica danas” doprineti razvoju medijskog pluralizma, razvoju ljudskih prava i istinitom, nepristrasnom i potpunom informisanju Subotičana.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.