blank

Hokejaši “Spartaka” odlični domaćini osvojili drugo mesto u svojoj kategoriji (VIDEO)

YouTube video

17. po redu, Međunarodni turnir u hokeju za veterane, nije doneo ništa novo. I dalje na ledu, kao i oko njega vlada uzavrela atmosfera.

15 ekipa koje su uzele učešće, svojim ponovnim dolaskom, opravdava dobru organizaciju Hokej kluba Spartak.
Učestvovale su ekipe iz Slovenije, Slovačke, Kanade, Češke, Srbije a više svojih ekipa, i u više kategorija.

U kategoriji najmlađih veterana, plus 30, najbolja je bila Vojvodina, drugo mesto osvojio je Maribor, dok su srpske Noćne Ptice završile na trećem mestu.

U dve kategorije onih starijih veterana, pobedila je Slovenija, drugo mesto zauzeli su hokejaši Češke, dok su treći bili hokejaši Vojvodine, a u drugoj kategoriji , plus 40, Mađarska je pobedila Spartak u finalu.

U neformalnom razgovoru sa učesnicima turnira, saznali smo da je poziv ekipama za turnir uvek rado prihvaćen i da organizatori imaju tehnički problem da smeste sve one koji žele da učestvuju.

Cilj je prvenstveno druženje, a takmičenje je uvek u drugom planu, iako, kad su na terenu, lavovski se bore za svaki pak.

Hokej se voli, hokej se igra, za hokej se bori — zaključak je sa turnira gde se odigralo preko trideset utakmica, učestvovalo preko 100 hokejaša, pričalo se na nekoliko jezika, a družili su se svi, uz obećanje da će se odazvati na poziv i sledeće godine.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 5 do 13 stepeni Celzijusa. Osobe sa srčanim i respiratornim obolјenjima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.