blank

Mačka pored puta sačekala vlasnike da se iz Slovačke vrate po nju

blank
Subotičanka Zorica Cifra sa prijateljima je podelila svoje nesvakidašnje iskustvo, kada je pročitala oglas u jednoj od “Vajber” grupa da je jedna mačka pobegla vlasnicima iz Slovačke na auto-putu sa druge strane graničnog prelaza Horgoš.

blank

“Pala je noć i vlasnici nisu uspeli da je pronađu. Otišli su, jer nisu mogli da ostanu tamo na putu. Kontaktirala sam poznanicu. Ona, srećom, ima nekoga u mestu Roske. Potraga za macom kreće. Objavljujem u mađarskoj “Fejsbuk” grupi, na srpskom jeziku. Administrator grupe je odobrio objavu moje poruke. Jedna divna žena odmah prevodi poruku i deli je dalje, po ostalim grupama. Vreme je ključno, napolju je minus 12. Psi i šakali su prisutni na toj lokaciji. Mace nema. Poznato je da se mac,e kada su uplašene i na nepoznatoj teritoriji, ne oglašavaju. Nema je. Sledećeg dana, oko 17 časova, stiže poruka od vlasnika. Našli su macu! Vlasnici su se vratili iz Slovačke i pronašli je, maca ih je čekala kraj puta. Neverovatno, ali istinito. Zato, nikada ne odustajte, čuda se dešavaju”, poručila je sugrađanima Zorica Cifra.

 

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Vozio pod dejstvom amfetamina

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bačkoj Topoli isključili su iz saobraćaja tridesetdevetogodišnjeg vozača „opela“ koji je vozio pod dejstvom amfetamina. Vozač je zadržan i protiv

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.