blank

Pronađen migrant sa prostrelnom ranom, policija na terenu

blank

Inspektori Policijske uprave u Kikindi i Višeg javnog tužilaštva u Subotici još su na terenu i u okolini Horgoša istražuju tragediju u kojoj je smrtno stradao mlađi migrant, čije je beživotno telo, sa prostrelnom ranom u predelu stomaka, doneto u Prihvatni centar u Subotici.

Telo stradalog migranta doneli su drugi migranti, prema nekim informacijama čak taksijem, ali nije poznato kako je muškarac izgubio život. Sumnja se da je ubijen, ali nisu poznate okolnosti pod kojima se to dogodilo, kao ni tačno mesto gde se tragedija odigrala. Pretposavlja se da je ubistvo počinjeno u blizini Graničnog prelaza Horgoš, ali Policijska uprava u Kikindi nijedan od tih navoda nije zvanično potvrdila.

– Službenici su još na terenu i rade na utvrđivanju okolnosti – samo nam je rečeno u Policijskoj upravi u Kikindi, u čijoj je nadležnosti područje Horgoša, u opštini Kanjiža.

Nije poznati ni identitet stradalog muškarca kao i zemlja iz koje je došao, jer nisu pronađeni njegovi dokumenti.

Ovo je drugo ubistvo migranata u blizini Subotice od letos. Početkom jula, u naselju Makova sedmica, dogodio se krvavi sukobi dvadesetak Pakistanaca i Avganistanaca, kada je jedan migrant ubijen, a šestoro je bilo povređeno. Ovaj slučaj je brzo rešen, jer je za ubistvo osumnjičen državljanina Avganistana A.N. (26).

Novosti

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu prouzrokovati tegobe kod

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.