blank

Humanitarna fondacija “Budi human” prikuplja novac za našu sugrađanku Melindu Sabo

blank

Porodica je do sada lečenje finansirala sama i iscrpela resurse pa se ovim putem obraća svim humanim ljudima da pomognu svojim donacijama

U martu 2021. godine Melindi Sabo (39), majci dve male devojčice, dijagnostikovan je maligni tumor debelog creva. Njegovo odstranjivanje je uspešno obavljeno ali na žalost lekari pronalaze metastatske promene na limfnim čvorovima.

Nakon završenih 8 ciklusa hemoterapija, ustanovljeno je da postoji metastatska promena na jetri koja je u prvi mah delovala resektabilno.

Usledio je novi ciklus hemoterapija kao priprema za ponovnu operaciju jetre. Ovaj put nažalost operacija nije bila uspešna s obzirom na to da su postojale promene u limfnim čvorovima.

Naknadnim ispitivanjem utvrđeno je da Melinda Sabo nije kandidat za inovativnu terapiju zbog mutacija na genu pa je doneta odluka da pomoć i nadu za ozdravljenje potraži u inostranstvu, na klinici u Beču gde bi joj se odradila adekvatna dijagnostika i pružila odgovarajuća terapija.

Porodica je do sada lečenje finansirala sama i iscrpela resurse pa se ovim putem obraća svim humanim ljudima da pomognu svojim donacijama.

Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, specijalističke preglede i ispitivanja, analize,  kao i za putne troškove i troškove smeštaja tokom lečenja.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.