blank

Humanitarna utakmica i bazar za Milu i Leonu

blank

U organizaciji neformalne grupe „Naše malo nekome je sve Subotica”, u nedelju će na Paliću biti odigrana humanitarna utakmica, a zatim će u sali Tehničke škole „Ivan Sarić” biti održan bazar za Milu Mikulić i Leonu Kovač.

Na fudbalskom stadionu na Paliću će u 14 časova početi fudbalska utakmica, gde će se susresti FK „Palić” i FK „Bikovo”.

Bazar će trajati od 15 do 19 časova, a posetioci će imati priliku da kupe garderobu, nakit, slike, knjige, te slatkiše i slaniše, i na taj način doprinesu prikupljanju sredstava za lečenje dve Subotičanke. Biće organizovan program za najmlađe, kao i tombola.

blank

Kako je navedeno, nastupiće Dečji hor „Iskončići”, Plesni studio „Stars”, balerina Miljana Stajić, Školica sporta „Olimpik Subotica”, kao i mnogi drugi.

Organizatori su pozvali sugrađane da se odazovu u što većem broju, te su naveli da se bazar organizuje uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Podsećamo, Mila Mikulić je devojčica koja boluje od spinalne mišićne atrofije, dok Leona Kovač, rođena prevremeno i sa nedovoljno razvijenim plućima, boluje od hidrocefalusa i epilepsije.

blank

Zainteresovani mogu da pomognu slanjem SMS poruke 1073 na 3030 za Milu Mikulić, odnosno 1125 na 3030 za Leonu Kovač, kao i uplatom na žiro-račun Fondacije „Budi human“.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.