blank

“Imam suđenje za dva dana, bićeš invalid posle ovoga…” (AUDIO)

Stanovnici “Tokija” i okolnih ulica celo leto trpe zbog ispada huligana

YouTube video

Na parkingu iza naselja “Tokio” noćas se dogodio još jedan incident, u kojem je učestvovalo lice koje za sebe kaže da ima suđenje za dva dana i da će osoba, kojoj se obraća posle toga ostati invalid. Snimak su načinile komšije iz okolnih zgrada.

Incident se dogodio u noći između 11. i 12. septembra, oko jedan sat iza ponoći. Meštani su pozvali policiju koja je ubrzo došla, a huligani su se, prema svedočenju stanovnika okolnih zgrada, razbežali. Malo je nedostajalo da dođe do tuče sa ozbiljnim posledicama.

– Čuli smo jezive pretnje i svađu. Ne znamo jesu li ih uhvatili. Izgrede, tuče i galamu skoro svake noći trpimo celo leto. Slično je bilo i prošle godine. Čim dođe toplije vreme, huligani se okupljaju kasno noću, galame i tuku se oko minijaturnog parka na parkingu iza “Tokija”. Često zovemo policiju, najčešće zbog galame, ali do sada niko u sistemskom smislu ništa nije preduzeo da se učestala okupljanja huligana iza “Tokija” spreče – kaže jedan od meštana iz zgrade na Trgu Lazara Nešića.

Stanovnici okolnh zgrada kažu da je trećeg avgusta zabeležen težak incident, da je naneta ozbiljna materijalna šteta, a da su počinioci, koliko se zna, izmakli policiji.

– Tada su se na parkingu, kasno noću, tukle dve grupe. Navodno su bili “navijači”. Letele su palice i baklje, lomljena su stakla. Čudom nije bilo mrtvih. Naneta je materijalna šteta. Komšije su tada izašle, pričali smo da se nešto pokrene, kako bismo mirno spavali ovde, dvesta metara od Gradske kuće, a eto, sada se takav incident zamalo ponovio – kažu zabrinute komšije.

Stanovnici Trga Lazara Nešića i okolnih ulica, iza naselja “Tokio”, rešenje problema vide u uklanjanju klupa iz malog parka, kako huligani i narkomani ne bi mogli da se okupljaju u mraku. Neki predlažu i uvođenje osvetljenja u park.

– Nešto moramo da preduzmemo, jer niko ne zna šta će se dogoditi sledeće godine. Čovek koji je noćas pretio drugima bio je pijan ili drogiran. Kada nastupi hladnije vreme, okupljanja neće biti, ali sve će ispočetka početi u aprilu ili maju sledeće godine – kažu komšije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.