blank

Izmene režima saobraćaja

blank

Gradski Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj saopštio je da će od 21. januara teretna vozila, čija ukupna masa prelazi 7,5 tona, a koja se Somborskim putem kreću ka centru grada, biti obavezno usmeravana u Zagrebačku ulicu.

Teretna vozila koja se kreću Bajskim putem na raskrsnici tog i Karađorđevog puta, Preradovićeve ulice i Ulice Šandora Petefija, obavezno će biti usmeravana udesno, u Preradovićevu ulicu.

Odlukom gradskog Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj teretnim vozilima u kružnom toku kod graničnog prelaza Kelebija zabranjen je izlazak sa kružnog toka na Put Edvarda Kardelja.

Prema istoj odluci, teretna vozila koja se kreću iz smera Ulice Franje Kluza ka industrijskoj zoni obavezno će biti usmeravana udesno, u 13. novu ulicu koja je paralelna sa Batinskom i nalazi se u sklopu industrijske zone.

Autoprevoznici čija su sedišta i autobaze na trasi ka graničnom prelazu Kelebija mogu da koriste pomenutu trasu samo ukoliko su im vozila prazna.

“Izuzetno, organ Gradske uprave nadležan za poslove saobraćaja, na obrazložen zahtev zainteresovanog fizičkog ili pravnog lica, odnosno preduzetnika, rešenjem može da odobri ulazak u zonu gde je zabranjen saobraćaj za teretna vozila čija najveća dozvoljena ukupna masa prelazi 7,5 tona”, navedeno je u saopštenju Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj.

Foto: Piksabej

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.