blank

Javornik gradi biciklističku stazu od Hajdukova ka Bačkim vinogradima

blank

Subotički Sekretarijat za privredu, loklani ekonomski razvoj i turizam saopštio je da će preduzeće Javornik graditi biciklističku stazu od Hajdukova ka Bačkim vinogradima, u dužini od 1.500 metara.

Subotica ostvaruje projekat “Opti-bajk 2” u saradnji sa lokalnom samoupravom Tompe, u okviru prekogranične saradnje sa Mađarskom.

“Zahvaljujući finansijskoj podršci Evropske unije (EU), u okviru ovog projekta biće izgrađena biciklistička staza u Hajdukovu od Ulice Borisa Kidriča u pravcu Bačkih vinograda u dužini od 1.500 metara, a na području grada Tompe, uz Glavni put br. 53, u dužini od 493,44 metara”, navedeno e u saopštenju.

Dostavljene ponude ocenjene su 20. oktobra.  Komisija za javne nabavke je u skladu sa propisima EU pregledala i ocenila pristigle ponude. Kao najpovoljniju izabrala je ponudu preduzeća Javornik iz Subotice, u iznosu od 32.122.543,76 dinara bez uračunatog PDV-a.

Realizacija investicije trajaće od 1. novembra 2021. do 30. aprila 2022. godine. Ukupna vrednost projekta približno iznosi 566.000 evra.
Od toga, doprinos EU iznosi 387.775,69 evra.

Ugovor će biti javno potpisan u Gradskoj kući, u petak 29 oktobra, u 10 časova i 30 minuta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.