blank

Kesiću otkazan nastup na Paliću: O razlozima pitajte gradsku vlast u Subotici

blank

Voditelj Zoran Kesić obavešten je da je njegov ovogodišnji nastup na Paliću otkazan. O ovome se prvo oglasio na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu, a potom se u komentaru koji je dao portalu Nova.rs izvinio publici koja je već kupila karte i nazvao ovo otkazivanje priredbe “klasičnim gušenjem slobode govora”.

„Izvinjavam se stotinama ljudi koji su već kupili kartu za moj nastup i pozivam ih da o razlozima otkazivanja priredbe ‘Priče i Pesme’ upitaju vrh gradske vlasti u Subotici. Ovo je klasično gušenje slobode govora“, rekao je Kesić za Novu.rs.

„A što je još gore i slobode pevanja. Svakako ću o ovom prvom slučaju cenzure moje priredbe ‘Priče i Pesme’ za buduće nastupe pripremiti jednu priču i pesmu. Nešto iz ugla čoveka koji je kupio ulaznicu pa u ruci zapravo ima ‘ko te ima, taj te nema’ kartu“, dodao je Kesić.

Kesić je prethodno na Fesjbuku napisao kako je saznao da je „neki čovek na najvišem nivou“ gradske vlasti Subotice, četiri dana pred njegov nastup „na šarmantnoj letnjoj pozornici Palić“, odlučio da ni njegova priredba, ni on nisu tu dobrodošli.

N1, foto: printskrin

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Kesiću otkazan nastup na Paliću: O razlozima pitajte gradsku vlast u Subotici”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Biometeorološke prilike mogu prouzrokovati tegobe kod

Detaljnije »
blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.