blank

Klizališna sezona počinje u sredu

blank

Ledena ploča na Stadionu malih sportova moći će da se koristi od srede, 8. decembra 2021. godine. U toku je postavljanje leda i završna priprema opreme i infrastrukture za predstojeću klizališnu sezonu, saoppštila je Gradska kuća.

Uz podsećanje da je Gradsko klizalište u funkciji već 52 godine i da je ono veoma važan sadržaj za Subotičane tokom zimskog perioda, član Gradskog veća zadužena za oblast komunalnih delatnosti i razvoja, Čila Goli, istakla je da je u razgovorima sa nadležnima iz JKP „Stadion“ konstatovano da je, uzimajući u obzir tehničke i finansijske razloge, najbolje vreme da se krene sa postavljanjem ledene ploče na Gradsko klizalište 1. decembar, s obzirom na to da vremenske prilike u novembru nisu pogodovale klizačima.

„Već prvog decembra, u ponoć,  zaposleni u JKP ‘Stadion’ su uklljučili mašine za pravljenje leda. Tokom godine razgovarali smo sa sportskim klubovima, saslušali njihove zahteve i prvim i drugim rebalansom gradskog budžeta, u septembru i novembru, obezbedili određena sredstva čime ćemo pojačati kapitalno održavanje“, naglasila je Čila Goli.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.