blank

Konačna odluka! Grejna sezona počinje 15. oktobra

blank

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je posle sednice Radne grupe za praćenje sigurnosti snabdevanja energijom i energentima da su svi subjekti u energetskom sistemu zemlje spremni za početak grejne sezone i da nema razloga za odlaganje.

– Kada govorimo o grejnoj sezoni, Poslovno udruženje Toplane Srbije i Beogradske elektrane, kao i EPS, Elektromreže Srbije, Elektrodistribucija Srbije, Srbijagas, Uprava za rezerve energenata su potpuno spremni za početak grejne sezone u skladu sa Zakonom o energetici i sve je spremno da grejna sezona počne 15. oktobra – rekla je Mihajlović.

– Naravno da mislimo da ne treba grejati stanove kada je spoljna temperatura visoka i biće potrebno nekoliko dana da se proveri da sve funkcioniše i tehnički, ali svakako je sve spremno da grejna sezona počne na vreme – zaključila je Mihajlović.

Izvor: N1

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 3 do 14 stepeni Celzijusa. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.