blank

Koncert Stefana Milenkovića i Subotičkog simfonijskog orkestra

blank

Koncertom upriličenim povodom Dana grada, Subotički simfonijski orkestar i violinista Stefan Milenković, pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, sinoć su, na centralnom gradskom trgu, nastupili pred više hiljada Subotičana.

„Bilo je fenomenalno. Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam ponovo sarađivao sa Subotičkim simfonijskim orkestrom. Publika je bila srdačna i za nas umetnike ovo je najlepša kombinacija jedne divne estetike i duha, ali i znanja. Činjenica da subotička publika zna šta je dobra muzika, kvalitet Subotičkog simfonijskog orkestra, uživanje u zajedničkom muziciranju i ta razmena energije koja mora da postoji, doneli su nam i spontanost i, rekao bih, čak i poverenje i slobodu na sceni.  A to i jeste nabitnije tokom jednog ovakvog koncerta, kada su umetnici slobodni i kada publika uživa u tom trenutku stvaranja“, rekao je nakon koncerta Stefan Milenković.

Subotica.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.